fbpx

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-7: Πάρτι της Λίβερπουλ στη Γλασκόβη

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-7: Πάρτι της Λίβερπουλ στη Γλασκόβη

Με το ενάμιση πόδι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Λίβερπουλ μετά από ένα εξωπραγματικό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Ρέιντζερς, πετυχαίνοντας έξι γκολ σε 32 λεπτά! Ιστορικό χατ τρικ ο Σαλάχ.

Ήταν να μη… δεχθεί το πρώτο γκολ η ομάδα του Κλοπ. Ο Άρφιλντ πέτυχε το πρώτο γκολ της Ρέιντζερς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ στο 17’ αλλά οι Άγγλοι απάντησαν άμεσα, με τον Φιρμίνο να εκμεταλλεύεται το κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα και με το κεφάλι να γράφει το 1-1 στο 24’.

Όλα καλά μέχρι εκεί αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες και κανείς δεν υποψιαζόταν αυτό που θα επακολουθούσε.

Η Λίβερπουλ βγήκε αγριεμένη στο β’ μέρος και ξεκίνησε η… καταιγίδα! Ο Φιρμίνο έδωσε το προβάδισμα στο 55’ και ο Νούνιες απόσταση ασφαλείας στο 66’. Ο Κλοπ πραγματοποήσε τέσσερις αλλαγές από το 68’ μέχρι το 73’ με τον Τσιμίκα να παραχωρεί τη θέση του στον Ρόμπερτσον και τον Νούνιες στον Σαλάχ μεταξύ άλλων.

Ο Αιγύπτιος βρήκε την ευκαιρία να «ξεμπουκώσει» και του έδωσε και κατάλαβε. Χατ τρικ σε πέντε λεπτά (76’, 80’, 81’), το γρηγορότερο στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα ένα από τα γρηγορότερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Έλιοτ στο 87’.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου:

Νάπολι – Άγιαξ 4-2
Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-7

Βαθμολογία
1) Νάπολι 12 (17-4)
2) Λίβερπουλ 9 (12-6)
3) Άγιαξ 3 (8-12)
4) Ρέιντζερς 0 (1-16)

Ρέιντζερς (Φαν Μπρόνκχορστ): Μακγκρέγκορ, Άρφιλντ, Μπάρισιτς, Τσόλακ (76’ Μορέλος), Ντέιβις, Γκόλντσον (45’ Κινγκ), Τζακ (60’ Ντέιβις), Κεντ (76’ Ράιτ), Λούντστραμ, Σακάλα (76’ Ματόντο), Ταβερνίερ.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Καρβάλιο, Έλιοτ, Φαμπίνιο, Φιρμίνο (73’ Ντιόγκο Ζότα), Γκόμεζ, Χέντερσον (68’ Τιάγκο), Κονατέ (79’ Μίλνερ), Νούνιες (68’ Σαλάχ), Τσιμίκας (68’ Ρόμπερτσον), Φαν Ντάικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο