fbpx

Μπαρτσελόνα-Ίντερ 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα-Ίντερ 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Καμπ Νου»

Εκπληκτικό παιχνίδι με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Μπαρτσελόνα και Ίντερ ήρθαν ισόπαλες με 3-3 για την 4η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου του Champions League, αποτέλεσμα που ευνοεί τους Ιταλούς. Οι «νερατζούρι» διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση αφήνοντας τους Καταλανούς στην τρίτη. 

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε από την αρχή να πάρει κεφάλι στο σκορ και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο άγγιξε το 1-0 με τον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Μικιταριάν πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Οι Ιταλοί απάντησαν στις ευκαιρίες στο 17’ με τον Τζέκο να στέλνει τη «στρογγυλή θεά» στο οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Στο 26’ ο Ονάνα εκτινάχθηκε στη γωνία του προκειμένου να διώξει το σουτ που επιχείρησε ο Ντεμπελέ από το ημικύκλιο της περιοχής. Οι παίκτες της Ίντερ κλεισμένοι πίσω έβγαιναν μπροστά μόνο όταν έβρισκαν ανοικτό γήπεδο και στο 28’, σε μία ακόμα επικίνδυνη αντεπίθεση, άγγιξαν το γκολ με τον Ντούμφρις. Στο 30’ ο Σέρχι Ρομπέρτο απείλησε από μακρινή απόσταση, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια μπροστά από τον Λεβαντόφσκι. Στο 37’ οι «νερατζούρι» γλίτωσαν και από το σουτ του Ραφίνια και στο 39’ ο Ονάνα βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Πέδρι. Τελικά οι «Μπλαουγκράνα» βρήκαν τον τρόπο να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 40’ ο Ντεμπελέ με πλασέ στην κίνηση αξιοποίησε την πάσα του Σέρχι Ρομπέρτο και έδωσε το έναυσμα για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν. 

Ο κακός υπολογισμός του Πικέ στο 50’ έδωσε την ευκαιρία στον Μπαρέλα να βγει μόνος απέναντι από τον Τερ Στέγκεν και με σουτ να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Τσαλχάνογλου δύο φορές στο 54΄ και στο 55’, αντίστοιχα άγγιξε την ολική ανατροπή, ωστόσο ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα αντέδρασε σωτήρια και απέτρεψε το 1-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο επόμενο πεντάλεπτο με τον Ονάνα να βγαίνει δύο φορές νικητής σε σουτ αντιπάλων του. Η Ίντερ στο 63’ εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Μπουσκέτς, αυτή τη φορά και πήρε το προβάδισμα με το ωραίο σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Στα επόμενα λεπτά το σύνολο του Τσάβι κυνήγησε το γκολ κυρίως με τον Λεβαντόφσκι, όμως ο Πολωνός αστόχησε σε τρεις περιπτώσεις πριν το καταφέρει στο 82’ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. 

Όποιος περίμενε πως τα είχε δει όλα σε αυτό το ματς, διαψεύστηκε πανηγυρικά. Ακόμα ένα λάθος του Πικέ που άφησε τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να φύγει ανενόχλητος στο ανοικτό γήπεδο έφερε το 2-3 για την Ίντερ, καθώς ο Αργεντινός έδωσε έτοιμο γκολ στο Γκούσενς στο 88’. Η Μπαρτσελόνα δεν πέταξε λευκή πετσέτα και στις καθυστερήσεις ο Λεβαντόφσκι με το δεύτερο τέρμα του στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τέταρτο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες πριν ο ρέφερι σφυρίξει για τελευταία φορά. 

Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ

Κίτρινες: Ντεμπελέ – Μικιταριάν, Μαρτίνεζ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο (72’Κεσιέ), Αλόνσο (72’Μπαλντέρ), Έρικ Γκαρσία, Μπούσκετς (64’Φάτι), Γκάβι (82’Φεράν Τόρες), Πέδρι, Ραφίνια (64’Ντε Γιόνγκ), Ντεμπελέ, Λεβαντόφσκι

Ίντερ: Ονάνα, Ντούμφρις, Ντε Φράι, Μπαστόνι (85’Ασλάνι), Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο (67’Ντάρμιαν), Μπαρέλα (85’Ατσέρμπι), Τσαλχάνογλου (76’Γκόσενς), Μχιταριάν, Τζέκο (76’Μπελανόβα), Λαουτάρο Μαρτίνες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπάγερν Μ.   12

Ίντερ         7

Μπαρτσελόνα   4

Πλζεν         0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο