fbpx

Κόντε: «Μάθημα για όλους μας το φινάλε»

Κόντε: «Μάθημα για όλους μας το φινάλε»

Η Τότεναμ κινδύνεψε στο τέλος του αγώνα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Λονδίνο (3-2) με τον Αντόνιο Κόντε να επισημαίνει τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

«Ειλικρινά, ένιωσα τον κίνδυνο στα τελευταία λεπτά… Προσπάθησα να συμμετάσχω, να φωνάξω στους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και να προστατεύσω το αποτέλεσμα, γιατί για εμάς, η νίκη ήταν πραγματικά πολύ σημαντική» ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή που υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να διδαχθεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Θα ήταν κρίμα γιατί νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλούς καλούς συνδυασμούς και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά στο τέλος όλα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί και για αυτόν τον λόγο, πρέπει να γίνει μεγάλο μάθημα για εμάς ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Στη συνέχεια ο Κόντε αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι του Χάρι Κέιν στηρίζοντας πλήρως τον παίκτη του:

«Μιλάμε για έναν παίκτη που πολύ δύσκολα χάνει πέναλτι. Είναι… δολοφόνος. Νομίζω ότι σήμερα στο τέλος, ήταν πραγματικά πολύ κουρασμένος γιατί έτρεξε πολύ και έπαιξε για την ομάδα. Έπαιξε φανταστικά σήμερα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο