fbpx

Ιντζάγκι: «Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε κορυφαία ομάδα»

Ιντζάγκι: «Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε κορυφαία ομάδα»

Ικανοποιημένος από την τελική ισοπαλία 3-3 στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο Ιταλός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ έπρεπε να αμυνθούμε ως ομάδα. Με ό,τι μπορέσαμε να δημιουργήσουμε, μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και να επισφραγίσουμε την πρόκρισή μας, δύο αγώνες πριν το τέλος του ομίλου. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και μετά την Πλζεν μπροστά στους φιλάθλους μας. Ελπίζω να τους δώσουμε κάτι για να χαρούν. Ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε γενναίοι, ξέρουμε την αξία της Μπάρτσα. Ήμασταν επιθετικοί, αποφασιστικοί».

Ενώ πρόσθεσε: «Είπα στους παίκτες να παραμείνουν ήρεμοι και να συνεχίσουν να παίζουν, γιατί ξέραμε ότι θα δημιουργούσαμε καλές ευκαιρίες. Τους συγχαίρω, γιατί παίξαμε πολύ καλά. Η Ίντερ δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπάρτσα στη Βαρκελώνη. Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε που η Ίντερ κατάφερε να προκριθεί από την φάση των ομίλων. Μας λείπει πάντα το τελευταίο βήμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο