fbpx

Η Τότεναμ νικήτρια στο θρίλερ, 3-2 την Αϊντραχτ

Η Τότεναμ νικήτρια στο θρίλερ, 3-2 την Αϊντραχτ

Η Τότεναμ έκανε τα έυκολα δύσκολα αλλά πήρε το θρίλερ από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-2 στο Λονδίνο, στην 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Το ματς ήταν εντυπωσιακό στο πρώτο μέρος με τρομερό ρυθμό ευκαιρίες καιτέσσερα γκολ. Η Αϊντραχτ κατάφερε να αιφνιδιάσει την Τότεναμ στο 14’ με τονΚαμάντα, όμως μέσα σε 14 λεπτά οι Λονδρέζοι έφεραν τα πάνω κάτω καιανέτρεψαν το σκορ. Στο 20’ ο Σον από ασίστ του Κέιν ισοφάρισε 1-1 και στο 28’ ο Κέιν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχετο πρώτο του γκολ στο φετινό Champions Leagueκι έβαλε μπροστά στο σκορ τους«Πετεινούς» (2-1). Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε για τα καλά μπροστά και στο36’ο Σον με εντυπωσιακό σουτ έγραψε το3-1.

Στο 2ο ημίχρονο η Τότεναμ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και στο 60’ η Αϊντραχτ έμεινε με δέκα παίκτες και το παιχνίδι φάνηκε να έχει τελειώσει. Όμως στο 87’ ο Αλιντού που είχε μπει αλλαγή λίγονωρίτερα, με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 κι έκανε τα τελευταία λεπτά θρίλερ. Με τον Κέιν να χάνει πέναλτι (άουτ) στο 92’ αλλά την Τότεναμ να κρατάει τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος ντε Θέρο Γκράντε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπετανκούρ – Χασέμπε.

ΚΟΚΚΙΝΗ: – Τούτα (2 κιτρ.)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ,Έμερσον, Χέιμπιεργκ, Μπεντανκούρ (67’Μπισουμά), Σέσενιον, Ρισάρλισον (67’Σκιπ), Κέιν, Σον

ΑΪΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε (69’Εμπίμπ), Εντικά, Γιάκιτς, Ρόντε (69’Σμόλτσιτς), Σο, Λεντς (71’ Αλιντού), Λίντστρεμ, Κολό Μουανί (69’ Μπορέ),Καμάντα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο