fbpx

Διχασμός στην ΕΠΟ για το Μητρώο

Διχασμός στην ΕΠΟ για το Μητρώο

Στα δύο έχει χωριστεί η ΕΠΟ σε ότι αφορά την στάση που πρέπει να κρατήσει η Ομοσπονδία στο θέμα του Μητρώου που έχει «παραλύσει» τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Υπάρχουν εκπρόσωποι ΕΠΣ που υποστηρίζουν ότι «δεν πρέπει να κάνουμε πίσω ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένα 2-3 σωματεία από την Ενωση μας».

Η δεύτερη τάση είναι υπέρ της εξεύρεσης λύσης σε συνεννόηση με το υφυπουργείο αθλητισμού. Επικεφαλής σε αυτήν τη τάση είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου που έχει καθημερινές επαφές με το γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος είναι κάπου στη μέση. Δεν θέλει να δεχθεί το «Μητρώο Αυγενάκη» που παραβιάζει το αυτοδιοίκητο, ωστόσο αναγνωρίζει πως τα ερασιτεχνικά σωματεία πρέπει να ξεκινήσουν να παίζουν μπάλα.

Η Βουλή θα ψηφίσει σήμερα μία τροπολογία που «κατέβασε» ο Λ. Αυγενάκης κι αν με αυτή δεν θα δοθεί νέα παράταση για την εγγραφή των ομάδων στο Μητρώο και με δεδομένο ότι οι υπερεθνικές αρχές δεν θα εμπλακούν, τότε τη λύση θα δώσει η νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που έχει οριστεί για τις 25 Οκτωβρίου. Σε αυτήν την ΓΣ αναμένεται να γίνει το «έλα να δεις» και για πρώτη φορά οι ΕΠΣ που είναι φίλα προσκείμενες σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα έχουν την ίδια γραμμή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο