fbpx

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ο Ρίντιγκερ «άρπαξε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ο Ρίντιγκερ «άρπαξε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Στο ουδέτερο γήπεδο Μαρσάλ Ζόσεφ Πιλσούντσκι στη  Βαρσοβία η Σαχτάρ κρατούσε τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ μέχρι το 97′, ωστόσο τελευταίος «μίλησε» ο Αντόνιο Ρίντιγκερ, ο οποίος ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1).  

H ουκρανική ομάδα υποχώρησε στη τρίτη θέση, ενώ οι Ισπανοί έφτασαν στους 10 βαθμούς στον 6ο όμιλο.

Η «βασίλισσα» έψαξε από την αρχή του ματς το γκολ και απείλησε την εστία του Τρούμπιν με τουςΡίντιγκερ (9′), Κρόος (10′), Μπενζεμά (18′, 36′, 42), Ροντρίγκο (37′) και Βαλβέρδε (41′). Παρά τις ευκαιρίες της Ρεάλ, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 46′ ο Μιχαϊλιτσένκο έκανε κούρσα από αριστερά, έβγαλε την σέντρα και ο αμαρκάριστος Ζουμπκόφ με κεφαλιά νίκησε τον Λούνιν.

Η Ρεάλ αντέδρασε και στο 51′ ο Μπενζεμά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Πριν συμπληρωθεί το 60′ ο Κάρλο Αντσελότι έριξε στο ματς τους Μόντριτς, Βινίσιους για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, όμως η Σαχτάρ ήταν αυτή που έφτασε πολύ κοντά στο 2-0. Στο 65′ σε μία αντεπίθεση της ο Τραορέ απέφυγε τον Λούνιν, ο οποίος ακούμπησε την μπάλα, η οποία κατέληξε τελικά στα πόδια του 21χρονου επιθετικού που αστόχησε σε κενή εστία.

Η Ρεάλ έψαξε το γκολ, έχασε ευκαιρίες με τους Βινίσιους (87′), Ρίντιγκερ (92′) και το 1-1 έγινε στο 97!. Ο Κρόος έβγαλε την σέντρα, ο Ρίντιγκερ κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-1). Στη φάση της ισοφάρισης ο Τρούμπιν τον χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο με το χέρι. Ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Διαιτητής: Όρελ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)

Κίτρινη: Κονόπλια, Μπονταρένκο / Μιλιτάο, Κρόος.

ΣΑΧΤΑΡ: Τρούμπιν, Κονόπλια, Μπόνταρ, Ματβιγένκο, Μιχαϊλιτσένκο, Στεπανένκο, Ζουμπκόφ (82′ Τέιλορ), Μπονταρένκο, Σουντάκοφ (81′ Τζούρασεκ), Μούντρικ (85′ Πετριάκ), Τραορέ (77′ Σίκαν).

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί (68′ Αλάμπα), Βαλβέρδε (68′ Καμαβινγκά), Τσουαμενί (57΄Μόντριτς), Κρόος, Ροντρίγκο (68′ Ασένσιο), Μπενζεμά, Αζάρ (57′ Βινίσιους).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ρεάλ Μ.      10

Λειψία        6

Σαχτάρ Ντ.    5

Σέλτικ        1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο