fbpx

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές για την σεζόν 2022-2023

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές για την σεζόν 2022-2023

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πέντε προσθήκες στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν τους Πέτρο Κατεβτσιάν, Άκη Ηλιάδη, Κλαούντιο Ροντρίγκεζ, Γρηγόρη Κωνσταντίνου και Νίκο Κρασώνη.

Ο πρώτος είναι ένας από τους πλέον αξιόλογους στον χώρο της σάλας και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το “τριφύλλι”. Έχει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων και την Εθνική ανδρών ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από το Νέο Ικόνιο και αγωνίστηκε εκεί μέχρι το 2019.

Συνέχισε να ενισχύει το 11άρι της ομάδας του Περάματος και στη συνέχεια, ενώ από το 2019 αγωνιζόταν στην ομάδα του Αθήνα 90΄ από όπου και αποκτήθηκε.

Ο Ροντρίγκεζ που αγωνιζόταν στον Δούκα φέτος θα βοηθήσει, ώστε επιτευχθούν οι στόχοι. Από την άλλη, ο Ηλιάδης έπαιζε για αρκετά χρόνια με τη φανέλα της ομάδας της Αθήνας 90 με την οποία έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους από το 2009 ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα. Από το 2016 μέχρι το 2019 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε αρκετούς τίτλους για να επιστρέψει εκ νέου στη συνέχεια στην ομάδα της Αθήνας 90΄.

Όσον αφορά, τον Κωνσταντίνου αγωνιζόταν στο παρελθόν στον ΑΟΚ Φαλήρου και μέχρι προσφάτως έπαιζε με τον Παντζιτζιφιακό.

Τέλος, ο Κρασώνης πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση καθώς έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες και ως11άρι και έχει βαρύ βιογραφικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και κατά σειρά έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Αγία Παρασκευή, Αθηναϊκό, Κοζάνη, Άρη Αβάτου και Εθνικό Ν.Σιδηροχωρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο