fbpx

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Ζάλτσμπουργκ 1-1: Όλα ανοιχτά για τις δύο…

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Ζάλτσμπουργκ 1-1: Όλα ανοιχτά για τις δύο…

Στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, Ντιναμό και Ζάλτσμπουργκ έμειναν στο 1-1 στην 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου και όλα είναι ανοιχτά για τις δύο ομάδες σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση πρόκριση.

Η Ντιναμό μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να αιφνιδιάσει τους Αυστριακούς, όμως η Ζάλτσμπουργκήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 12′ με σουτ του Ζάιβαλντ. Το γκολ δεν πτόησε τους Κροάτες που πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 42′ με σουτ του Λιούμπισιτς που κόντραρε στον Πάβλοβιτς και άλλαξε πορεία (1-1). Αρχικά ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ αλλά μετά τον έλεγχο του VAR και αφού το είδε ο ίδιος στο μόνιτορ, το κατακύρωσε…

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και μέχρι το 60′ είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες για την ανατροπή με τους ΟρσιτςΠέριτς και Σπίκιτς. Μετά τη μια ώρα αγώνα η Ζάλτσμπουργκ άρχισε να βγαίνει μπροστά και στο 72′ είχε δοκάρι με τον Σούσιτς. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι σε φάουλ του Μπότσκαϊ στο 92′.

Διαιτητής: Ντόμπιας Στίλερ (Γερμανία) 

Κίτρινη: Ιβάνουσετς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Λιβάκοβιτς, Ριστόφσκι (80′ Μοχαραμί), Σούταλο, Πέριτς, Σπίκιτς (80′ Μπότσκαϊ), Ιβάνουσετς (80′ Μπατούρινα), Μίτσιτς (86′ Μπουλάτ), Αντέμι (68’Ντρμιτς), Λιούμπιτσιτς, Πέτκοβιτς, Όρσιτς.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κον, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Ζάιβαλντ, Ντουάθ, Κγιάεργκαρντ, Σούσιτς, Όκαφορ (62′ Αντάμου), Σέσκο (86′ Σίμιτς).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τσέλσι        7   

Ζάλτσμπουργκ  6   

Μίλαν         4   

Ντιναμό Ζ.    4   

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο