fbpx

Νάπολι-Άγιαξ 4-2: Άπιαστοι Ναπολιτάνοι προκρίθηκαν στους 16

Νάπολι-Άγιαξ 4-2: Άπιαστοι Ναπολιτάνοι προκρίθηκαν στους 16

Η Νάπολι συνεχίζει να παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο και να παίρνει παράλληλα και νίκες! Με 4-2 οι «παρτενοπέι» επιβλήθηκαν και του Άγιαξ, έκαναν το 4/4 στον 1ο όμιλο και προκρίθηκαν στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Σπαλέτι ξεδίπλωσε για ακόμα μια φορά στο χορτάρι του «Ντιέγκο Μαραντόνα» όλες τις αρετές της και μόλις στο 4’ προηγήθηκε στο σκορ. Ο Ζιελίνσκι έκανε τη σέντρα και ο Λοσάνο με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας για το 1-0.

Στον ίδιο ρυθμό οι γηπεδούχοι, κατάφεραν στο 16’ από την πάσα του Γεωργιανού «μάγου», Κβίτσα Κβαρατσκέλια, να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους με σουτ του Ρασπαντόρι!

Η Νάπολι είχε τον έλεγχο στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, με την αντίδραση του Άγιαξ να έρχεται στο 49’ από την κεφαλιά του Κλάασεν που μείωσε σε 2-1, ωστόσο αυτό δεν έφτασε στους Ολλανδούς. Κι αυτό γιατί το χέρι του Τίμπερ στο 61’, έφερε –μέσω VAR- το πέναλτι για τους γηπεδούχους που με τον Κβαρατσκέλια έγραψαν το 3-1 ένα λεπτό μετά!

Ο Λοσάνο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 75’ με τον Πάσφεερ να αποκρούει και να δίνει στην ομάδα του την ευκαιρία να μπει και πάλι στο ματς, με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ζέσους στο 81’ (ξανά με VAR) να μετατρέπεται σε γκολ από τον Μπέρχβαϊν στο 83ο λεπτό.

Ο Άγιαξ παρόλα αυτά δεν έμελλε να φύγει με κάτι καλό από τον ιταλικό Νότο, αφού στο 90’ ο Οσιμέν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της ολλανδικής άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Νάπολι (Σπαλέτι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ζέσους, Ολιβέρα, Ανγκισά (50′ Ντομπελέ), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (89′ Γκαετάνο), Λοσάνο (77′ Πολιτάνο), Κβαρατσκέλια (77′ Ελμάς), Ρασπαντόρι (50′ Οσιμέν).

Αγιαξ (Σρόιντερ): Πάσφεερ, Σάντσες (65′ Μπάας), Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ, Κλάασεν, Άλβαρες, Τέιλορ (64′ Γκρίλιτς), Μπέργκχαους (84′ Κονσεϊσάο), Κούντους (65′ Μπρόμπι), Μπέρχβαϊν (84′ Οκάμπος).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου:

Νάπολι – Άγιαξ 4-2
Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 22:00

Βαθμολογία
1) Νάπολι 12 (17-4) –ματς περισσότερο-
2) Λίβερπουλ 6 (5-5)
3) Άγιαξ 3 (8-12) –ματς περισσότερο-
4) Ρέιντζερς 0 (0-9)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο