fbpx

Μίλαν-Τσέλσι 0-2: Πέρασε από το Μιλάνο

Μίλαν-Τσέλσι 0-2: Πέρασε από το Μιλάνο

 Η Τσέλσι ντουμπλάρισε τις νίκες της επί της Μίλαν καθώς επικράτησε των Ιταλών μετά το Λονδίνο (3-0) και στο Μιλάνο με 2-0 στην 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League.

Το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες επιφυλακτικές προκειμένου να αποφύγουν τον αιφνιδιασμό. Όμως στο 20′ ο Μάουντ ξέφυγε από τον Τομόρι που τον ανέτρεψε και ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι ενώ απέβαλε τον κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων. Ο Ζορζίνιο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ (0-1).

Αν και με 10 παίκτες η Μίλαν αντέδρασε και στο 27′ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Ζιρού για να ισοφαρίσει. Όμως η Τσέλσι δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο 34′ από ασίστ του Μάουντ, ο Ομπαμεγιάνγκ πλάσαρε τον Ταταρουσάνου για το 0-2 και ουσιαστικά τελείωσε από πολύ νωρίς την υπόθεση-νίκη για τους Λονδρέζους.

Στο β’ ημίχρονο, η Τσέλσι έκανε απλώς συντήρηση δυνάμεων κοιτώντας να κρατήσει το υπέρ της 2-0 παρά να αυξήσει το σκορ. Ετσι κι αλλιώς η Μίλαν απείλησε μόνο μια φορά στο 76′ με τον Ντεστ.

Διαιτητής: Ντάνιελ Zίμπερ (Γερμανία) 

Κόκκινη: Τομόρι 

Κίτρινες: Μάουντ, Ζίμπερ, Στέρλινγκ, Κρούνιτς, Πομπέγκα, Τονάλι, Τουρέ.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Γκάμπια, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ (80′ Τουρέ), Μπενασέρ (63′ Πομπέγκα), Τονάλι, Κρούνιτς, Ντίας (37′ Ντεστ), Λεάο (80′ Οριγκί), Ζιρού (63′ Ρέμπιτς).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τσαλόμπα, Σίλβα, Κουλιμπαλί, Τζέιμς (62′ Αθπιλικουέτα), Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ (89′ Κουκουρέγια), Μάουντ (46′ Γκάλαχερ), Στέρλινγκ (62′ Λόφτους-Τσικ), Ομπαμεγιάνγκ (79′ Χάβερτς).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τσέλσι        7

Zάλτσμπουργκ  6

Μίλαν         4

Ντιναμό Ζ.    4   

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο