fbpx

Μαρινάκης: «Εναντίον αυτής της κωμωδίας»

Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ευθεία “επίθεση” αναφορικά με την απόφαση για την ομάδα που θα ανέβει στη Superleague 2.

Με επιστολή του προς την ΕΠΟ που αναγνώστηκε πριν την συνεδρίαση της Τρίτης, της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε στην Ομοσπονδία για το θέμα του Μητρώου.

Ο πρόεδρος της Superleague και της ΠΑΕ Ολυμπιακός απείχε από τη χθεσινή (11/10) συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, όπου επρόκειτο να ληφθεί απόφαση αναφορικά με την ομάδα που θα ανέβει τελικά από τη Γ’ Εθνική στη Superleague 2,εκτοξεύοντας βέλη για τη στάση της Ομοσπονδίας αναφορικά με το Μητρώο.

Αναλυτικά η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη:
Κύριε πρόεδρε,
Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής,

Αναφορικά με την υπ’ αρ. Νο35 Διακοπείσα Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και την συζήτηση και λήψη απόφασης επί της εξουσιοδότησης της γενικής Συνέλευσης (30/9/2022) προς την Εκτελεστική Επιτροπή για το θέμα που προέκυψε (;) εκ των υπ’ αρ. 120/2022, 121/2022 και 151/2022 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ σας γνωρίζω ότι προσωπικά δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω και να λάβω μέρος στην συζήτηση και λήψη απόφασης επί ενός θέματος που αναδεικνύει σε όλο του το εύρος την πλήρη ανικανότητα της Ομοσπονδίας να ρυθμίσει μια κατάσταση που “σέρνεται” εδώ και μήνες, από την Εκτελεστική Επιτροπή στην Γενική Συνέλευση, και πάλι πίσω στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο