fbpx

CHAMPIONS LEAGUE: Η Μπριζ την πρόκριση, η Ατλέτικο σε περιπέτειες με το 0-0

CHAMPIONS LEAGUE: Η Μπριζ την πρόκριση, η Ατλέτικο σε περιπέτειες με το 0-0

H Μπριζ άντεξε στη Μαδρίτη, αποσπώντας ισοπαλία από την Ατλέτικο (0-0) και προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε πάνω στον… κέρβερο Μινιολέ, η Μπριζ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία και προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα οι Ροχιμπλάνκος μπήκαν σε περιπέτειες, έχουν τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια και θα παλέψουν στις επόμενες δύο αγωνιστικές για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι Μαδριλένιοι κυριάρχησαν στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, παρ’ ότι είχαν ευκαιρίες με τους Κοντογκμπιά (7′) και Γκριεζμάν (15′, 22′, 26′), Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα κινητικός και στο 36′ έχασε κι άλλη ευκαιρία, ενώ ο ρέφερι στο 42′ καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Μπουκάναν μπήκε στην περιοχή, έκανε κοφτή ντρίμπλα, ο Μολίνα έβαλε το πόδι του και ο Καναδός στράικερ έπεσε το έδαφος. Ο Ντ. Μάκελι έκανε χρήση του VAR και τελικά πήρε πίσω την απόφαση του. Απίθανη ευκαιρία Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Γκριεζμάν βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή, ο Μινιολέ απέκρουσε το σουτ, ο Κορέα μάζεψε το «ριμπάουντ» και σκόραρε. Το γκολ δεν μέτρησε διότι ο Αργεντινός επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Και στη φάση του 49′ οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι.Ο Μινιολέ απέκρουσε το σουτ του Γκριεζμάν. Στην εξέλιξη της μπάλας ο Κορέα κέρδισε την μπάλα, όμως δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίκτυα σε κενή εστία.Στο 82′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σογουά, ενώ η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 89′. Η Ατλέτικο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε μέσα στην μικρή περιοχή στον αμαρκάριστο Μοράτα, ο οποίος σούταρε με δύναμη «σημαδεύοντας» το κεφάλι του Μινιολέ και έτσι «έσβησε» ο κίνδυνος.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΡΙΖ 0-0

ΔIAITHTHΣ: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάβιτς, Κοντογκμπιά/Μπουκάναν, Βάνακεν, Μινιολέ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Μολίνα, Χιμένες, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Λεμάρ (60′ Μοράτα), Κοντογκμπιά, Κόκε (60′ Ροδρίγκο ντε Πολ), Σαούλ (73′ Κούνια), Κορέα (60′ Καράσκο), Γκριεζμάν (79′ Βίτσελ).

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Οντόι, Μέχελε, Σιλά, Σκοβ Όλσεν (50′ Μέιγερ), Νίλσεν, Ονιεντίκα, Βάνακεν, Μπουκάναν (84′ Μάτα), Σόγουα, Τζουτγκλά (73′ Μπαλάντα).

**Ο προπονητής της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν χρησιμοποίησε τον Ζοάο Φέλιξ ούτε ως αλλαγή κι αυτός αντέδρασε πετώντας το φανελάκι του όταν κατευθύνθηκε στο πάγκο μετά την προθέρμανση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο