fbpx

Champions League: Έτοιμη να καθαρίσει την πρόκριση η Νάπολι – Εκδίκηση ζητάει η Μπαρτσελόνα

Champions League: Έτοιμη να καθαρίσει την πρόκριση η Νάπολι – Εκδίκηση ζητάει η Μπαρτσελόνα

Ημέρα τέταρτη – πράξη δεύτερη για τους ομίλους του Champions League με δυνατές μονομαχίες και καθηλώτικα ματς .

Η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει εκδίκηση από την Ίντερ εντός έδρας, ενώ η Νάπολι θέλει να καθαρίσει την υπόθεση – πρόκριση κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος Όμιλος

Νάπολι – Άγιαξ 19:45
Οι Ιταλοί έχουν συγκεντρώσει εννέα βαθμούς σε τρία ματς και φιλοδοξούν να συνεχίσουν έτσι και στο τέταρτο παιχνίδι τους στον όμιλο, κόντρα στον Άγιαξ, τον οποίο κέρδισαν στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς . Με νίκη ουσιαστικά στραγγίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη ο Άγιαξ θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσεις ζωντανές τις ελπίδες για την δεύτερη θέση.

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 22:00

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τους Σκωτσέζους και θέλει να πάρει την νίκη και να κυνηγήσει την πρωτιά στον όμιλο και να μην αφήσει την Νάπολι να ξεφύγει βαθμολογικά.

Η Ρέιντζερς έχουν μηδέν βαθμούς και θέλουν τους τρεις βαθμούς, ευελπιστώντας σε ήττα του Άγιαξ και να παίξουν μαζί του για την θέση που οδηγεί στο Europa League .

2ος Όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπρύζ  19:45
Η ομάδα του Σιμεόνε, βρίσκεται τελευταία στον όμιλο με μόλις τρεις βαθμούς καθώς την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη ήττα από τους Βέλγους εκτός έδρας και έχει σκοπό να πάρει εκδίκηση και να φτάσει στους έξι βαθμούς.
Στην αντίπερα όχθη, η Κλαμπ Μπρύζ, με νίκη βρίσκεται στους 16 της διοργάνωσης.

Λεβερκούζεν – Πόρτο 22:00
Από τρείς βαθμούς έχουν στον όμιλο και οι δύο ομάδες και ρίχνονται στην μάχη στην επαναληπτική αγωνιστική. Αμφότερες θέλουν νίκη ώστε να μείνουν για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του εισιτηρίου των 16.

3ος Όμιλος

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 22:00
Οι Μπλαουγκράνα τα βρήκαν σκούρα στο προηγούμενο ματς που τους φιλοξένησε η Ίντερ, καθώς ηττήθηκε από τους Ιταλούς και τώρα φιλοδοξούν σε ενδεχόμενη νίκη ώστε να πιάσουν βαθμολογικά την αντίπαλο ομάδα.
Ωστόσο η Ίντερ θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά.

Βικτώρια Πίλζεν – Μπάγερν Μονάχου 22:00

Αναμφίβολα οι γηπεδούχοι είναι από τις πιο άτυχες ομάδες του εφετινού Champions League , καθώς κληρώθηκαν σε έναν όμιλο που δύσκολα θα βρουν έστω και έναν βαθμό.
Η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοπό να πάρει το διπλό και να τελειώσει μια και καλή την είσοδο της στην τελική φάση.

4ος Όμιλος

Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 22:00

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με τέσσερις πόντους και θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους παιχνίδι . Σε κάθε περίπτωση ακόμη και η ισοπαλία μοιάζει ικανοποιητική και για τις δύο καθώς θα παραμείνουν ζωντανές στην κούρσα για την επόμενη φάση.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρσέιγ 22:00
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υπέστη βαριά ήττα στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς στην Μασσαλία και τώρα θέλει το αίμα της πίσω και τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν την δυνατότητα να φτάσει τους εννέα πόντους και να βρεθεί με λιγότερο άγχος στα δύο εναπομείναντα ματς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο