fbpx

Πότερ: «Φανταστικό μια νίκη στην έδρα της Μίλαν»

Πότερ: «Φανταστικό μια νίκη στην έδρα της Μίλαν»

Μια δυνατή και απαιτητική αναμέτρηση έχει η Τσέλσι κόντρα στην Μίλαν την Τρίτη (11/10) στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην Ιταλία και μια νίκη στο «Σαν Σίρο» θα ήταν «πολύ ξεχωριστή» όπως δήλωσε ο προπονητής της, Γκράχαμ Πότερ.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πολύ καλή ψυχολογία στο Μιλάνο, μετά το 3-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Αυτή είναι η πρόκληση μας κι αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε. Να νικήσουμε εδώ, θα ήταν φανταστικό. Είναι ένα απίστευτο μέρος εδώ, ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Μίλαν θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας όπως κάναμε εμείς.
Έχουμε δύο καλές ομάδες, δύο ισοδύναμες ομάδες. Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι και πραγματικά ανυπομονώ για αυτό
Περιμένουμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Η Μίλαν έχει πολλούς φανταστικούς παίκτες, μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Είναι πολύ ευέλικτοι, μπορούν να επιτεθούν και να αμυνθούν με πολλούς τρόπους».

Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε και για τις απουσίες, του Χακίμ Ζιγιές που δεν θα ενισχύσει την αγγλική ομάδα διότι είναι άρρωστος, και του Ενγκολό Καντέ που μάλλον η επιστροφή στην δράση μπορεί να καθυστερήσει, ανάλογα με το πώς θα τα πάει ο Γάλλος στην προπόνηση.

«Απλώς περιμένουμε την αντίδρασή του στην προπόνηση. Η διάρκεια της αποθεραπείας σίγουρα δεν είναι ιδανική και είναι απογοητευτικό για αυτόν και για εμάς.

Θα πρέπει να δούμε την έκταση της και να περιμένουμε», είπε ο Πότερ για τον πολύπειρο Γάλλο χαφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός δράσης με πρόβλημα στον ορθό μηριαίο μυ από τα μέσα Αυγούστου»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο