fbpx

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ θέλει ξανά να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ligue 1

Ο δεύτερος κύκλος του σίριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκαλύπτει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον προσεχή Ιανουάριο και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός εμφανίζεται απογοητευμένος από τη μη τήρηση υποσχέσεων της διοίκησης των Παριζιάνων, οι οποίες είχαν συμπεριληφθεί στο πακέτο της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Από την πλευρά τους, οι Άραβες της γαλλικής ομάδας ξεκαθαρίζουν πως είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτό γιατί οι σχέσεις με τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης βρίσκονται σε κακό σημείο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γάλλος παίκτης θα πιέσει για να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Την ίδια στιγμή, ο γαλλικός Τύπος αναφέρει πως σε περίπτωση αποχώρησης του Εμπαπέ από το «Παρκ Ντε Πρενς», θα τον ακολουθήσει και ο Λουίς Κάμπος. Η εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέρει πως ο Κάμπος θεωρεί απαραίτητο τον Εμπαπέ στο πλάνο των επόμενων ετών της γαλλικής ομάδας και δε θέλει να αποχωρήσει. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο