fbpx

Παρί Σεν Ζερμέν: Η τιμή του Εμπαπέ ορίστηκε στα 400 εκατομμύρια ευρώ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η τιμή του Εμπαπέ ορίστηκε στα 400 εκατομμύρια ευρώ

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν αξιώνει 400 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος παίκτης φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από το Παρίσι, ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα παραχωρήσει τον παίκτη στου «μερένχες» και πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις από όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες είναι διατεθειμένες να καλύψουν τις απαιτήσεις της.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Κάμπος δήλωσε στο «Canal+», πως δεν υπάρχει καμία τάση αποχώρησης του Εμπαπέ και πως ο παίκτης θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ των Παριζιάνων.

Χαρακτηριστικά, ο Κάμπος δήλωσε: «Ο Κιλιάν δε μου μίλησε ποτέ γι’ αυτό. Αρνούμαι αυτές τις πληροφορίες. Όλες αυτές οι φήμες είναι κουραστικές. Η ομάδα, η οποία παραμένει αήττητη, είναι δεμένη. Είμαι με τον Κιλιάν κάθε μέρα, δε μου μίλησε ποτέ για αποχώρηση τον Ιανουάριο. Δεν είναι δήλωση του παίκτη, είναι πληροφορίες του Τύπου και το να έχεις τέτοιες πληροφορίες πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς είναι πολύ σοβαρό. Γι` αυτό είμαι εδώ για να αρνηθώ και να πω ξεκάθαρα ότι ο Εμπαπέ δεν μίλησε ποτέ σε μένα ή στον πρόεδρο σχετικά με αποχώρηση του από την Παρί τον Ιανουάριο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο