fbpx

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 1-1: Πήραν βαθμοί οι Ανδαλουσιανοί

Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 1-1: Πήραν βαθμοί οι Ανδαλουσιανοί

Η Σεβίλλη κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 από την έδρα της Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί έφτασαν του επτά βαθμούς μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. ΟΙ Ανδαλουσιανοί έφτασαν τους δυο βαθμούς, μετά τη δεύτερη φετινή τους ισοπαλία και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Πάγωσαν» το «Σίνγκαλ Ιντούνα Παρκ»

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Νιανζού Τανγκί στο 18’, όμως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έφερε το ματς στα ίσια στο 35’, στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή των γηπεδούχων μπροστά στην αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανεβάσουν στροφές στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και να πιέσουν τους Ανδαλουσιανών για το δεύτερο γκολ. Τελικά, οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια (1-1) για την ανάπαυλα. Η Ντόρτμουντ έδειχνε σοκαρισμένη από το γκολ των φιλοξενούμενων στην αρχή του αγώνα και άργησε να αντιδράσει στο πρώτο μέρος.

Άντεξαν οι Ανδαλουσιανοί στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα. Οι Βεστφαλοί έψαξαν το γκολ της νίκης, που θα τους έδινε προβάδισμα νίκης. Οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να κρατήσουν την ισοπαλία, παρά την πίεση των Γερμανών στο τέλος του αγώνα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1, να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Η Ντόρτμουντ τελείωσε τον αγώνα με 52% κατοχή μπάλας και 7/3 τελικές, έναντι 9/2 των φιλοξενούμενων. Στην επόμενη αγωνιστική η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και η Σεβίλλη την Κοπεγχάγη.

Διαιτητής: Σρνταν Γιοβάνοβιτς (Σερβία)
Βοηθοί: Ούρος Στοΐκοβιτς (Σερβία), Μίλαν Μιχαΐλοβιτς (Σερβία)
4ος Διαιτητής: Νόβακ Σίμοβιτς (Σερβία)m
VAR: Φενταγί Σαν (Ελβετία), Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδία)

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Μενιέ (84’ Σλότερμπεκ), Ζίλε, Χούμελς, Ρότε (46’ Γκερέιρο), Μπέλιγχαμ, Εζτζάν, Αντεγέμι (72’ Αζάρ), Μπράντ, Μάλεν (72’ Ρέινα), Μοντέστ (64’ Μουκοκό)

Σεβίλλη (Χόρχε Σαμπάολι): Μπουνού, Καρμόβα, Νιανζού, Μαρκάο (90’ Χορδάν), Νάβας (90’ Μοντιέλ), Γκούντελ, Ράκιτιτς, Ακούνια (71’ Τέγιες), Σούσο (59’ Γιανουζάι), Εν Νεσιρί (59’ Ίσκο), Λαμέλα

Τα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής:

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0
Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 1-1

Η βαθμολογία:

1.Μάντσεστερ Σίτι 10
2.Ντόρτμουντ 7
3.Σεβίλλη 2
4.Κοπεγχάγη 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο