fbpx

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Χωρίς Χάαλαντ δεν έχει γκολ

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0: Χωρίς Χάαλαντ δεν έχει γκολ

Ισόπαλες 0-0 αναδείχτηκαν Κοπεγχάγη και Μάντσεστερ Σίτι, στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με το χαμένο πέναλτι του Μαχρέζ στο 25’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σέρχιο Γκόμες.

Σκόραρε, έχασε πέναλτι και έμεινε με δέκα η Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να ξεκουράσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Παρά την απουσία του Νορβηγού επιθετικού, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Ρόδρι στο 11’, όμως το γκολ ακυρώθηκε για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 25’ ο ο Ριγιάντ Μαχρέζ έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, με τον Γκραμπάρα να διώχνει την μπάλα να κρατάει το μηδέν για τους Δανούς. Το πέναλτι είχε καταλογιστεί για χέρι του Μποΐλεσεν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, στο 30’ ήρθε η αποβολή του Σέρχιο Γκόμες. Αυτό έκανε δυσκολότερο το έργο των φιλοξενούμενων. Ο Γκουαρντιόλα πέρασε στο ματς τον Ρούμπεν Ντίας στη θέση του Μαχρέζ, προκειμένου να θωρακίσει την άμυνά του. Παρά την υπεροχή των «πολιτών» στο πρώτο μέρος και το 70% στην κατοχή της μπάλας, το σκορ έμεινε στο 0-0.

Πίεσαν αλλά δε βρήκαν γκολ οι «πολίτες»

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για το γκολ της νίκης. Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, με την Κοπεγχάγη να ψάχνει μέσω των αντεπιθέσεων το γκολ της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με 59% κατοχή μπάλας και 14/4 τελικές. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι είχαν 6/1 τελικές.

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους δέκα βαθμούς, μετά την ισοπαλία στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν». Η αγγλική ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και στις δυο επόμενες αγωνιστικές θα παλέψει για την κορυφή του ομίλου, έχοντας σαφές προβάδισμα. Η Κοπεγχάγη πανηγύρισε τον δεύτερο βαθμό της στον όμιλο, μετά τη δεύτερη ισοπαλία της σε τέσσερα ματς.

Διαιτητής: Αρτούρ Ντίας (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Ρουί Ταβάρες (Πορτογαλία), Πάουλο Σοάρες (Πορτογαλία)μ
4ος διαιτητής: Φάμπιο Βερίσιμο (Πορτογαλία)
VAR: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία), Μπενουά Μιγό (Γαλλία)

Οι συνθέσεις:

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Λουντ, Κοτσολάβα (80′ Ντικς), Μπόιλεσεν, Γέλερτ, Στάμενιτς (90′ Μουκαϊρού), Λεράγκερ, Κρίστιανσεν, Κλάεσον, Χάραλντσον (59′ Γιοχάνεσον), Νταραμί

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ακάντζι, Λαπόρτ (88′ Άκε), Γκόμεζ, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (77′ Μπερνάρντο Σίλβα), Μαχρέζ (32′ Ντίας), Άλβαρες, Γκρίλις (77′ Φόντεν)

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι 0-0
Ντόρτμουντ-Σεβίλλη 22:00

Η βαθμολογία:

1.Μάντσεστερ Σίτι 10 (11-1)
2.Ντόρτμουντ 6 (8-3)
3.Κοπεγχάγη 2 (0-8)
4.Σεβίλλη 1 (1-8)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο