fbpx

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ολική επαναφορά

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Ολική επαναφορά

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ για ακόμα ένα ματς, ο Ατρόμητος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League

Οι Περιστεριώτες με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τον πέμπτο ΠΑΟΚ. Αντίθετα οι Ηπειρώτες παρέμειναν στους 4 πόντους και στην 12ηθέση. 

Ο Παντελάκης άνοιξε το σκορ στο 63’, αλλά ο Κιάρτανσον «χτύπησε» δύο φορές στο 75’ και στο 86’, αντίστοιχα για το τελικό 2-1. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος με την κατοχή της μπάλας να φτάνει περίπου στα 65%, αλλά η υπεροχή αυτή δεν μπορούσε να μετουσιωθεί σε γκολ. Η καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ Γιάννινα δεν επέτρεπε στο σύνολο του Κόλεμαν να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για να αποκτήσει το προβάδισμα. Μάλιστα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια με το 1-0, αλλά ο Γιαννιώτης βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Ροσέρο στο 42’. 

Οι αλλαγές του προπονητή του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν ουσία στο παιχνίδι της ομάδας του. Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε πρώτος το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με στημένη μπάλα. Ο Σόρια εκτέλεσε το φάουλ, ο Παντελάκης βγήκε νικητής στον αέρα και με κεφαλιά έγραψε το 0-1 στο 63’. Στο 73’ ο Τζαβίδας πέρασε στο ματς και δύο λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης από τον  Κιάρτανσον, ενώ ο τελευταίος με κοντινό πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι έγραψε το τελικό 2-1 στο 86’. 

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Χανίων)

Κίτρινες: Κλωναρίδης, Ντε Μποκ, Κιάρτανσον, Έρλινγκμαρκ – Κιάκος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Φριντζόνσον (60’ Μουνίθ), Κουέν (61’ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (74’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90’+2’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια (88’ Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81’ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12’ λ.τρ. Μπάλαν).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο