fbpx

Ισπανία: Η αποκάλυψη που τελικά ήταν χακάρισμα

Ισπανία: Η αποκάλυψη που τελικά ήταν χακάρισμα

Η ισπανική και η παγκόσμια φίλαθλη κοινή γνώμη σοκαρίστηκε από την αποκάλυψη του Ίκερ Κασίγιας, πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Ισπανός ανέβασε το πρωί της Κυριακής ένα tweet, στο οποίο ενημέρωνε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Η είδηση έπεσε σαν… κεραυνός στα δημοσιογραφικά γραφεία της Ισπανίας. Ο Κασίγιας είχε γράψει: «Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι γκέι. Καλή Κυριακή».

Ο Κάρλες Πουγιόλ μάλιστα, σχολίασε μετά από λίγο δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες και γράφοντας πως «έχει έρθει η ώρα να πεις την ιστορία μας Ίκερ», χωρίς πάντως να ξέρει κάποιος εκείνη τη στιγμή αν έχει πέσει θύμα χάκερ και ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Μερίδα του ισπανικού Τύπου υποστήριξε πως το ποστάρισμα ήταν μια αντίδραση του Ισπανού, για τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, στα οποία του χρέωναν σχέσεις με συζύγους πρώην συμπαικτών του και διάφορα μοντέλα. Ανάμεσά τους ήταν και το όνομα της Σακίρα, της πρώην συντρόφου του Ζεράρ Πικέ. لعبة فلوس حقيقية

Όμως, λίγες ώρες αργότερα το ποστάρισμα κατέβηκε από τον λογαριασμό του Κασίγιας στο Twitter. Είχε μεσολαβήσει η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να σταματήσει να ακολουθεί τον Ίκερ Κασίγιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βλέποντας το ποστάρισμα που είχε κάνει, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από μερίδα των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Κασίγιας εξήγησε το τι είχε γίνει και απολογήθηκε τόσο στους θαυμαστές του για την αναστάτωση, όσο και στην LGBT κοινότητα.

Ο Κασίγιας έγραψε: «Χακαρισμένος λογαριασμός. العب وربح Ευτυχώς, όλα είναι εντάξει. ربح مجاني Συγγνώμη σε όλους τους followers μου και φυσικά περισσότερα συγγνώμη από την LGBT κοινότητα».

Μετά από αυτό ακολούθησε νέο τουίτ από τον Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως έκανε… χιούμορ (άρα δεν έπεσε θύμα χακαρίσματος) γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω κάνει ένα λάθος. Συγγνώμη για ένα αδέξιο αστείο χωρίς κακές προθέσεις και εντελώς άτοπο. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει πληγώσει ευαίσθητες ομάδες. Όλο το σεβασμό και την υποστήριξή μου για την κοινότητα LGTBIQA+».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο