fbpx

«Πρόβα» από Πάρντιου ενόψει ΑΕΚ στον Άρη

«Πρόβα» από Πάρντιου ενόψει ΑΕΚ στον Άρη

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου (08/10) και ο Άλαν Πάρντιου θα φανερώσει τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα.

Την ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο Άρης, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι Θεσσαλονικείς θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το απόγευμα του Σαββάτου (08/10) και ο Άγγλος προπονητής θα φανερώσει τα πλάνα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άλαν Πάρντιου δεν υπολογίζει Μπράμπετς και Ντουκουρέ, ενώ στη διάθεσή του τέθηκε μέσα στην εβδομάδα ο Ετέμπο, ο οποίος όμως μετράει λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Πάντως τα πλάνα του Πάρντιου φέρεται να έχουν τον Κουέστα, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Νταμπό, Μανού Γκάρθια και Μαντσίνι στο βασικό σχήμα, ενώ υπάρχουν πέντε θέσεις δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι προθέσεις του.

Στα μπακ, ο Εμπακατά μαζί με τον Μαζικού έχουν το προβάδισμα για να πάρουν φανέλα στη βασική ενδεκάδα. Στον άξονα θα ξεκινήσει ο Νταμπό με τον Ντιόπ, ενώ υπάρχει και η λύση του Ματέο δίπλα στον Μάνου και ο Νταμπό πίσω τους.

Στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο Γκρέι και ο Ιτούρμπε, αλλά πάντα ως επιλογή υπάρχει και ο Ζερβινιό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο