fbpx

Παναιτωλικός-Βόλος 2-3: “Τρελό” ματς στο Αγρίνιο, νίκη με ανατροπή

Παναιτωλικός-Βόλος 2-3: “Τρελό” ματς στο Αγρίνιο, νίκη με ανατροπή

Φεστιβάλ γκολ στο Αγρίνιο με τον Βόλο να φτάνει στη νίκη με ανατροπή με 3-2, παρ΄ ότι στο 16′ ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί με 2-0. Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή στο 44′ του Νίκου Καρέλη, ο οποίος αδικαιολόγητα κλώτσησε αντίπαλο. 

Με τη νίκη τους οι Βολιώτες για την 7η αγωνιστική, ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της Super League και δείχνουν ασταμάτητοι…

Στο ξεκίνημα του αγώνα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει δύο γκολ. Στο 4′ έβγαλαν ιδανική αντεπίθεση, ο Κλέιμαν, μετά από μακρινή μπαλιά του Κολοβού, έκανε άστοχη έξοδο και ο Σενγκέλια με πλασέ πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα.

Στο 10΄ο Βόλος απείλησε με τον Οζέγκοβιτς και στο επόμενο λεπτό ο Παναιτωλικός με τον Κορνέλιους.

Στο 16′ έγινε το 2-0. Ο Κολοβός πέρασε κάθετη πάσα, ο Νταγκό με ντρίπλα  ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο, σούταρε, η μπάλα βρήκε το σώμα του Εσκοβάλ και κατέληξε στα δίκτυα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 20′ ο Στεργιάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Οζέγκοβιτς. Στο επόμενο λεπτό «μίλησε» ο τερματοφύλακας του Βόλου όταν απέκρουσε πλασέ του Σενγκέλια.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν στροφές και πίεζαν για να μειώσουν το σκορ.  Στο 27′ ο Τσοκάνης ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ με το εξωτερικό έκανε το 2-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπράτσου είχαν πάρει για τα καλά τα ηνία του αγώνα. Στο 31′ ο Οζέγκοβιτς έχασε νέα ευκαιρία και στο 32′ ο Στεργιάκης κατέβασε τα ρολά σε σουτ του Πάολο Φερνάντες. 

Το 2-2 σημειώθηκε στο 35′. Ο Πάολο Φερνάτες σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, ο Στεργιάκης απέκρουσε την μπάλα, στην εξέλιξη της φάσης ο Ισπανός με κεφαλιά έβγαλε ασίστ στον Τσοκάνη που με νέα κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά.

Αψυχολόγητη ενέργεια και αποβολή

Η αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι άλλαξε στο 44′. Στο χώρο του κέντρου ο Εσκοβάλ μάρκαρε δυνατά τον Καρέλη και ο Ελληνας επιθετικός σε μία αψυχολόγητη ενέργεια τον κλώτσησε. Ο Κώστας Κατοίκος ήταν κοντά στη φάση και άμεσα του έδειξε κόκκινη κάρτα.

Η κόκκινη του Καρέλη

Ο Γιάννης Αναστασίου στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε την ομάδα με σύστημα 4-4-1 και μοναδικό προωθημένο τον Κολοβό. Ηθελε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Στεργιάκη και να «χτυπήσει» σε κάποια αντεπίθεση. Στο 53′ ο Μπακάκης βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 58′ ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ, ο Κορνέλιους κέρδισε την κεφαλιά, όμως ο Κλέιμαν αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ο Μπράτσος έριξε στο παιχνίδι τον Κούτσια για να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του και δικαιώθηκε. Ο «τρελός» ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και τελικά το «τρίποντο» της νίκης κρίθηκε από ένα τραγικό λάθος του Στεργικάκη, ο οποίος στο 78′ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά από σέντρα του Ουές, και ο Κούτσιας με εύκολο πλασέ έκανε την ολική ανατροπή (3-2).

Διαιτητής: Κώστας Κατοίκος
Κίκκινη: 44′ Καρέλης
Κίτρινες: Χουχούμης / Ουές, Κούτσιας  

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (46′ Μλάντεν), Μάρτεσον (83′ Πέδρο Ζοάο), Κολοβός (83′ Ντίας Χόρχε),  Σενγκέλια (72′ Ντουάρτε), Καρέλης, Νταγκό (67′ Μόρσεϊ).

Βόλος: Κλέιμαν, Ουές (89′ Ματίγια), Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα,  Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεθκίδα (61′ Κούτσιας), Ντέλετιτς 975′ Μπατόκιο), Οζέγκοβιτς (89′ Ταχάτος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο