fbpx

ΠΑΕ Λεβαδειακός: Παράταση ωραρίου στα εκδοτήρια

ΠΑΕ Λεβαδειακός: Παράταση ωραρίου στα εκδοτήρια

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός, θέλησε να παρατείνει λίγο κόμη τλ ωράριο στα εκδοτήρια της, ώστε να μπορέσουν να προμηθευτούν περισσότεροι φίλαθλοι τα εισιτήρια τους .

Την επέκταση του ωραρίου στα εκδοτήρια για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Μέχρι τις 20:30 θα είναι το Σάββατο ανοικτά τα εκδοτήρια από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) για τον αυριανό (9/10, 16:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της για την επέκταση ωραρίου στα εκδοτήρια, για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. العاب ماكينات Συγκεκριμένα, η πώλησή τους συνεχίζεται σήμερα στο APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) μέχρι τις 20:30.

Επίσης την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) θα διατίθενται από 09:00 έως 14:00.

Μετά τις 14:00 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του γηπέδου. 1xbet موقع

Οι τιμές τους είναι:
Θύρα 1: 25€
Θύρα 3 Betshop: 20€
Θύρα 2VIP: 40€

Σημειώνεται ότι συστήνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εγκαίρως από το APOL Store για την αποφυγή συγχρωτισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

Τα παιδιά και οι νέοι έως 17 ετών θα μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στις θύρες 1 & 3 Betshop, αφού πρωτίστως έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Τα μαθητικά εισιτήρια θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή.

Επιπλέον, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το APOL Store έως και την Κυριακή στις 14:00. العاب كازينو اون لاين

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο