fbpx

Με Μπιλάλ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα

Με Μπιλάλ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεαρό επιθετικό Μπιλάλ, ο οποίος ανήκει στην δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή. Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Σπόραρ, Κώτσιρας, Τσέριν και Τρουιγιέ. arab casino

Από την άλλη όμως, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον νεαρό επιθετικό, Μπιλάλ, ο οποίος έως τώρα έχει εκπληκτικές επιδόσεις με τους Νέους του Παναθηναϊκού και μάλιστα στο πρώτο ματς της Κ19 στο Youth League κόντρα στην Σλάβια Σόφιας πέτυχε πέντε τέρματα. 

Αναλυτικά το δελτίο  Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Χωρίς περαιτέρω προβλήματα διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Κώτσιρας, Τρουιγιέ και θεραπεία ο Σπόραρ. العاب الربح من الانترنت Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Μπιλάλ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο