fbpx

Ιωνικός-Λαμία 1-1: Παρέμειναν χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι

Ιωνικός-Λαμία 1-1: Παρέμειναν χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα του ούτε τη Λαμία, είναι 7 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» και βρίσκεται καθηλωμένος στο πάτο της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Στη Νεάπολη σήμερα ήταν άτυχος, αφού δύο φορές η μπάλα «χτύπησε» στο δοκάρι του Σαράνοφ και τελικά το ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα του. Στο 2’ σουτ του Λοβέρα μπλόκαρε ο Σαράνοφ, ενώ στο 8’ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ, ο Σαράνοφ έδιωξε με τις γροθιές, η μπάλα πήγε στον Ασκόφκι, ο οποίος την κουβάλησε πάνω από 25 μέτρα και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Ντε Βινσέντι που με πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη (0-1).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι γηπεδούχοι στο 11’ απείλησαν με τον Μάντζη και στο 17’ σουτ του Μύγα ήταν άστοχο. Ο φορ του Ιωνικού δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 22’ με προβολή εξ επαφής. Και σε αυτή τη φάση ήταν στη σωστή θέση ο Σαράνοφ.

Στο 31’ ο Ασκόφσκι πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους Λοβέρα (36’) και Ελευθεριάδης (43’) είχαν ευκαιρίες, όμως και πάλι αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του ο Σαράνοφ. Στην εκπνοή του ημιχρόνου κατέβασε τα ρολά ο Χουτεσιώτης μετά από κεφαλιά του Μποάκι.

Δοκάρια

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός έγινε ακόμα πιο πιεστικός. Στην ισοφάριση έφτασε στο 47’. Ο Κάνιας σούταρε με δύναμη, ο Μάντζης έβαλε το πόδι του, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

Στην συνέχεια η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στάθηκε άτυχη, αφού είχε δύο δοκάρια. Στο 65’ ο Αοσμαν σέντραρε και ο Μύγας με κεφαλιά «έστειλε» την μπάλα στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σεμπά, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ιωνικού, να «σημαδέψει» το αντίπαλο δοκάρι.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η Λαμία είχε καλή αμυντική λειτουργία και κρατούσε μακρυά από την εστία της τους αντιπάλους της. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σουτ του Μεντόσα μπλόκαρε ο Σαράνοφ που έκανε πολύ καλή παιχνίδι.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Βαλεριάνος, Ελευθεριάδης, Κάνιας, Μάντζης/ Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Ασκόφκι, Αντέτζο, Μπεχαράνο.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας (87’ Σάκιτς), Ρομαό, Αντούνες, Βαλεριάνος, Κάνιας, Φαντιγκά (71’ Μεντόσα), Άοσμαν (87’ Ιωαννίδης), Λοβέρα, Μάντζης, Ελευθεριάδης (63’ Σεμπά).

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (76’ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (66’ Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (66’ Μαρμεντίνι, 93’ Μπενίτεζ), Μποάκι (75’ Μανούσος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο