fbpx

Στα άκρα η σχέση Σισέ – Φιλάθλων Ολυμπιακού

Στα άκρα η σχέση Σισέ – Φιλάθλων Ολυμπιακού

Παρείσακτος θεωρείται ο Σισέ από τους φίλους του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται και στα Social Media όπου έχει διαβάσει τα εξ αμάξης.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδειξαν στον Σισέ, πως μετά και το ματς ενάντια στην Καραμπάγκ και τις κινήσεις που έκανε καθώς έβγαινε ως αλλαγή, δεν είναι σίγουρα από τους παίκτες που συμπαθούν και υπάρχει από εδώ και στο εξής μια άτυπη κόντρα μεταξύ τους.

Ο Σισέ, πέρασε ως αλλαγή και έφυγε στα αποδυτήρια εν μέσω αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της ομάδας του. Εκείνος απάντησε δείχνοντας το όνομα του στο πίσω μέρος της μπλούζας του . كازنو Δευτερόλεπτα μετά ανταπέδωσε βρισιές σε οπαδούς που του φώναξαν πάνω από την φυσούνα προς τα αποδυτήρια.

Μετά το μάτς και έως τώρα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν γεμίσει με σχόλια τις αναρτήσεις του ποδοσφαιριστή στο Instagram, ζητώντας του να φύγει από την ομάδα. موقع قمار اون لاين Πολλοί δε, είναι και εκείνοι που δεν τηρούν ένα κόσμιο επίπεδο και βρίζουν τον παίκτη.

Ως φαίνεται, οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι τεταμένες και δύσκολα μπορεί να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, αφού ο Σισέ ενδείδει και συνεχίζει την κόντρα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο