fbpx

Παπακώστας: «Αποδείξαμε τη δυναμική μας, όλα για όλα με την Τουρκία»

Παπακώστας: «Αποδείξαμε τη δυναμική μας, όλα για όλα με την Τουρκία»

Ο Γιώργος Παπακώστας, μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής Νεανίδων μετά το παιχνίδι με τη Σουηδία ενώ έδωσε τον τόνο για το τελευταίο ματς των ομίλων της League A απέναντι στην Τουρκία.

«Παρά τη σημερινή ήττα, το ευχάριστο για μένα ήταν πως έχουμε παίξει μέχρι τώρα στο τουρνουά με δύο ομάδες, οι οποίες είναι εξαιρετικά ισχυρές και κατέχουν υψηλή θέση στο ranking της UEFA, όμως καταφέραμε να τις αντιμετωπίσουμε στα ίσια πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και στις δύο αναμετρήσεις. Θεωρώ ότι και σήμερα με τη Σουηδία και στην ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ολλανδία αποδείξαμε τη δυναμική και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα» ανέφερε ο Παπακώστας που πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι αντεπεξήλθαμε τόσο καλά και στις δύο αναμετρήσεις δείχνει ότι υπάρχει μέλλον για αυτά τα κορίτσια, τα οποία είμαι σίγουρος ότι αποτελούν το αύριο του Ελληνικού Γυναικείου Ποδοσφαίρου και θα στελεχώσουν μελλοντικά την Εθνική Γυναικών. Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην κόπωση των κοριτσιών που βρίσκονται ακόμη στην προετοιμασία τους, μιας και τα πρωταθλήματα δεν έχουν αρχίσει, όμως είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση μας».

Σε ότι αφορά τον «τελικό» με την Τουρκία (10/10/2022, 12:00 Παμπελοποννησιακό Στάδιο), ανέφερε:

«Ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης με την Τουρκία, οφείλουμε να δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό όπως σε κάθε αγώνα και να πάρουμε τη νίκη ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στη League A ώστε τα κορίτσια να πάρουν σημαντικές εμπειρίες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, συνεχίζοντας στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο