fbpx

Ήττα για την Εθνική Νεανίδων

Ήττα για την Εθνική Νεανίδων

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η εθνική ομάδα Νεανίδων από την αντίστοιχη της Σουηδίας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU19.

Τα κορίτσια του Γιώργο Παπακώστα, έμειναν έτσι στον έναν βαθμό και θα αντιμετωπίσουν την Τουρκία στις 10/10 στις 12:00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Η γαλανόλευκη η οποία στοχεύει στην παραμονή της στη League A και παράλληλα στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη στην τελευταία αναμέτρηση για να πετύχει τον στόχο της. Η Ολλανδία και η Σουηδία οι οποίες προκρίθηκαν ήδη στην επόμενη φάση, θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά του ομίλου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου.

Η Γρίβα νίκησε την Μπιόρκ στο τετ α τετ του 16’ ωστόσο στο 21’ η Νίλντεν άνοιξε το σκορ για τις Σουηδές.

Στο 35ο λεπτό η Ελλάδα βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση όμως η Αλάρντ έκανε σπουδαία επέμβαση σε δυνατή εκτέλεση φάουλ της Γιαννακά. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σουηδία σκόραρε με σουτ της Σβάνστρομ η οποία διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 52ο λεπτό.

Σουηδία (Κάρολαιν Σιόμπλομ): Αλάρντ, Ρέιντι, Σενέλιους, Πελγκάντερ, Τιλένιους, Σβάνστρομ (88΄Σουέντμαν), Νίλντεν (77′ Ρένμπεργκ), Στένμπεργκ (59 ‘Λάρσον), Μπιόρκ (59 Άκερλουντ), Γουίνμπλαντ, Κρόνβιστ (59’ Σκογκ).

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα, Παπαϊωάννου, Παυλοπούλου (10′ Σαργιώτη), Κοκμότου, Πλακιά (65′ Γεωργουλά), Γιαννακά, Κωστοπούλου (83′ Σαριδάκη), Νταρζάνου (46′ Σιηδηροπούλου), Καλέση (66′ Τριανταφύλλου), Καρυπίδη, Ραπάνη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο