fbpx

Η ΕΠΟ διενεργεί την 5η σχολή προπονητών National C Futsal

Η ΕΠΟ διενεργεί την 5η σχολή προπονητών National C Futsal

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη λειτουργία της 5ης σχολής προπονητών National (C) Futsal, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

Η 1η φάση της σχολής θα γίνει το διάστημα 06-13/11, ενώ η διενέργεια της σχολής επανεξέτασης των διπλωμάτων Futsal, θα λάβει χώρα το χρονικό διάστημα 25-27/11.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές καλούνται να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, δικαιολογητικά συμμετοχής στην 5η σχολή National (C) Futsal», στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 26/10.

Όσο για τη σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων Futsal, κατά το χρονικό διάστημα 25-27/11, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν πρώτα να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται, και μετά να ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα για την πρόθεση συμμετοχής τους, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, συμμετοχή στην σχολή επανεξέτασης διπλωμάτων Futsal», μέχρι τις 17/11.

Οι υποψήφιοι προπονητές που θα επιλεγούν, έπειτα από τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να προχωρήσουν στην καταβολή των παράβολων συμμετοχής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο