fbpx

Εμπλεξε ο ΠΑΣ για οφειλή σε προπονητή

Εμπλεξε ο ΠΑΣ για οφειλή σε προπονητή

Νέα μπλεξίματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και τον μεγαλομέτοχο της Γιώργο Χριστοβασίλη, «για παράβαση του άρθρου 77 Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α΄ περ.αε΄, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021». Η υπόθεση συζητήθηκε και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση.

Ποια είναι η παράβαση; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Χριστοβασίλης είχε καταθέσει στην ΕΕΑ υπεύθυνη δήλωση ότι δεν όφειλε χρήματα σε ποδοσφαιριστές ή προπονητές. Ενας όμως προπονητής που είχε περάσει από τον ΠΑΣ ενημέρωσε εγγράφως την ΕΕΑ ότι η ομάδα του χρωστάει χρήματα. Το θέμα λύθηκε, ο κόουτς πληρώθηκε, ωστόσο η ΕΕΑ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ και τον Χριστοβασίλη. Κι αυτό διότι όταν κατατέθηκε η υπεύθυνη δήλωση ο προπονητής ήταν απλήρωτος.

Εάν η ΕΕΑ τους κρίνει ενόχους, ΠΑΕ και ιδιοκτήτη, τότε θα συνταχθεί ένα πόρισμα που θα διαβιβαστεί στον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτήν την περίπτωση ο ΠΑΣ κινδυνεύει ακόμα και με αφαίρεση βαθμών. Εκτιμάται πάντως πως τελικά δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα και ο Γ. Χριστοβασίλης. Ιδωμαν…   

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο