fbpx

Τιάγκο Σιλβα: «Στη Μίλαν έζησα τα καλύτερα μου χρόνια»

Τιάγκο Σιλβα: «Στη Μίλαν έζησα τα καλύτερα μου χρόνια»

Ο Τιάγκο Σίλβα δήλωσε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Σαν Σίρο ως αντίπαλος της Μίλαν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δήλωσε πως έζησε τα καλύτερα χρόνια του στους «ροσονέρι», ενώ αναφέρθηκε και στο τι έχει αλλάξει ο Γκάχαμ Πότερ στην Τσέλσι, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Αρχικά, ο βετεράνος αμυντικός δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Μίλαν: «Ένιωσα καλά στο γήπεδο. Ήταν μια σημαντική μέρα για μένα διότι ήρθα αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα μου και ανυπομονώ να παίξω και στο “Σαν Σίρο” την επόμενη εβδομάδα. Στη Μίλαν πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές του Πότερ: «Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πως είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχω μιλήσει μαζί του πολλές φορές. Ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάζει το τακτικό κομμάτι, με το προσωπικό».

Τέλος, μίλησε και για το νέο αφεντικό της αγγλικής ομάδας, τον Τοντ Μπόελι: «Μιλάμε συνεχώς μαζί του, είναι σημαντικό που βρίσκεται δίπλα μας. Αλλάξαμε ιδιοκτησία και η ιστορία συνεχίζεται. Όσοι βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο της επιτυχίας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο