fbpx

Ολυμπιακός-Καραμπάχ 0-3: Εφιαλτικό τέλος και αποδοκιμασίες

Ολυμπιακός-Καραμπάχ 0-3: Εφιαλτικό τέλος και αποδοκιμασίες

Η Καραμπάχ πέρασε νικηφόρα (0-3) από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό και πλέον ελπίζει στην 3η θέση και τη μετακόμιση στο Europa Conference League

Το σύνολο του Μίτσελ θα μπορούσε να είχε πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά μετά το 65’ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των αντιπάλων τους και σκόραραν τρεις φορές με τους Οβούσου (68’), Βέσοβιτς (82’) και Σεντάεφ (86’). 

Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους προς τον Σισέ την ώρα της αλλαγής του και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ισορρόπησε και πήρε τα ηνία

Την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα την είχαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Ζουμπίρ να επιχειρεί το σουτ από τα αριστερά και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική μεριά των διχτύων. Ο ίδιος παίκτης στο 4’ με κεφαλιά νίκησε τον Τζολάκη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες με το φάουλ του Μπιέλ στο 12’ και την εκπληκτική απόκρουση του Μαγκομενταλίγιεβ, ο οποίος εκτινάχθηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του και με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ. Ο γκολκίπερ των Αζέρων αντέδρασε σωστά και στο 14’ στο σουτ του Κούντε. Στο 16’ ο Τζολάκης με βαθιά μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Σισέ, αλλά ο τελευταίος αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε. 

Ο Εμβιλά σε προσπάθεια του

Ο Εμβιλά αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας δίπλα σε Βρσάλικο και Σισέ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με σημαντικές επεμβάσεις, όπως αυτή στο 21’, όταν και πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας. Στο 29’ οι «ερυθρόλευκοι» αναπτύχθηκαν εξαιρετικά από αριστερά, ο Ουί Τζο σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει. Στο 35’ ο Τζαφαργκιουλίγιεβ μιμήθηκε τον Εμβιλά και έσωσε την ομάδα του πάνω στη γραμμή, στερώντας από τον Σισέ το γκολ. 

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τη φανταστική ντρίμπλα του Άβιλα πάνω στη γραμμή και την κεφαλιά του Μπιέλ, η οποία δεν βρήκε στόχο και έφυγε πλάγια. 

Είχε τον έλεγχο, αλλά…

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος κυνηγώντας το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 47’ ο Ροντρίγκες έφτασε κοντά στον στόχο, αλλά η μπάλα έφυγε ξυστά από το δοκάρι και σταμάτησε στην εξωτερική μεριά των διχτύων. Στο 55’ ήταν η σειρά του Κούντε να απειλήσει με φάουλ, χωρίς η «στρογγυλή θεά» να καταλήξει στην εστία. Στο 60’ ο κ. Μίτσελ πραγματοποίησε τις πρώτες του κινήσεις από τον πάγκο με τον Μασούρα και τον Μαρσέλο να μπαίνουν στο ματς. Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία του τελευταίου με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος. Οι δύο αλλαγές συνδυάστηκαν στο 64’ με τον Έλληνα άσο να σκοράρει, όμως το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. 

Ο Μαρσέλο σε προσπάθεια του

Η Καραμπάχ αντέδρασε και στο 65’ ο Ρέαμπτσιουκ με προβολή έδιωξε σε κόρνερ και στο 66’ ο Τζολάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μπαϊράμοβ. Στο 68’ ο Οβούσου έφυγε μόνος απέναντι από τον Έλληνα γκολκίπερ και με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 73’ οι «ερυθρόλευκοι» άγγιξαν το γκολ με τη σέντρα σουτ του Μασούρα από τα δεξιά, όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι

Ένα λάθος του Σισέ στη μεσαία γραμμή έφερε και το δεύτερο γκολ για την Καραμπάχ με τον Βέσοβιτς στο 82’, ενώ στο 86’ ο Σεντάεφ με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Τζολάκη και έγραψε το τελικό 0-3. 

Διαιτητής Πελίτο (Βοσνία)

Κίτρινες: Τζαφαργκουλίεφ, Γκαράγιεφ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Αβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83΄ Βαλμπουενά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60΄ Μαρσέλο), Κουντέ (74΄ Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ), Μπιέλ, Ουί-Τζο Χουάνγκ (74΄ Καμαρά), Γκάρι Ροντρίγκες (60΄ Μασούρας).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγιεβ, Τζαφαργκουλίεφ (46΄ Μπαϊράμοφ), Μουσταφαζάντ, Χουσεΐνοφ, Βέσοβιτς, Γκαράγιεφ, Ρίτσαρντ (65΄ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65΄ Σεντάεφ), Ζουμπίρ, Οβούσου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο