fbpx

Γιουβέντους-Μακάμπι Χάιφα 3-1: “Σωσίβιο” από Ραμπιό στον Αλέγκρι

Γιουβέντους-Μακάμπι Χάιφα 3-1: “Σωσίβιο” από Ραμπιό στον Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο ο Αντριέν Ραμπιό με δύο γκολ οδήγησε την Γιουβέντους στην πρώτη της νίκη στους ομίλους Champions League με σκορ 3-1 επί της Μακάμπι Χάιφα.

Η «Γιούβε» προερχόταν από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες και δεν είχε άλλο περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες για να κρατηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Γι’ αυτό ξεκίνησε επιθετικά και έχασε τρεις ευκαιρίες με τον Βλάχοβιτς (3′, 11′, 13′), ενώ η Μακάμπι μετά το 20′ ισορρόπησε το παιχνίδι.
Ο Αντριέν Ραμπιό έδωσε λύση στην επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων, καθώς στο 35′ άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ.

Η ιταλική ομάδα σκόραρε για δεύτερη φορά με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 50′ ο Ντι Μαρία πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Βλάχοβιτς, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο Σέρβος στράικερ είχε κέφια και έχασε άλλη μία ευκαιρία στο 59′, ενώ στο 64΄σκόραρε αλλά με υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να τα καταφέρουν. Στο 75′ ο Νταβίντ έφυγε στην κόντρα και νίκησε τον Σέσνι (2-1), ενώ στο 81′ ο Χαζίζα εκτέλεσε φάουλ και «σημάδεψε» το δοκάρι.

Τελικά τον τελευταίο λόγο τον είχε η Γιουβέντους. Στο 83′ ο Ντι Μαρία εκτέλεσε κόρνερ και ο Ραμπιό με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1).

Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)

Κίτρινες: Σάντρο/Τσιμποτά

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Κουαδράδο (67′ Μπονούτσι), Μπρέμερ, Ντανίλο, ΝτεΣίλιο (46′ Σάντρο), Μακένι, Παρέδες (85′ Μιρέτι), Ραμπιό, Ντι Μαρία,Βλάχοβιτς (73′ Κεν), Κόστιτς (66′ Λοκατέλι).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κοέν, Σούντγκρεν, Σεκ, Μπατουμπινσικά, Γκόλντμπεργκ,Κορνού (60′ Χαζίζα), Μουχαμάντ (84′ Ρουκαβίτσια), Σερί, Αμπού Φανί (72’Λαβί), Τσιμποτά (60′ Ατζιλί), Πιερό (72′ Νταβίντ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο