fbpx

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 1-4: Ασταμάτητοι οι Γερμανοί

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 1-4: Ασταμάτητοι οι Γερμανοί

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε στο πρώτο ημίχρονο η Ντόρτμουντ τον αγώνα της με τη Σεβίλλη στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” και τη νίκησε 4-1 στην 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League.

Το ματς ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη, ήταν εντυπωσιακό, με την πρώτη να σκορπίζει την ισπανική ομάδα. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Λοπεντέγκι στον πάγκο των Σεβιγιάνων…

Μόλις στο 6′ ο Γκερέιρο με τρομερή ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς (0-1).

Μετά το πρώτο τέταρτο η Σεβίλλη, ισορρόπησε το ματς και πίεζε συνέχεια για την ισοφάριση.

Όμως η Ντόρτμουντ ήταν εκείνη που έφτασε στο 0-2 από έξοχη ατομική προσπάθεια του Μπέλινγχαμ στο 41′. Ο οποίος σκόρερ έγινε ο πρώτος παίκτης κάτω των 20 ετών που σημειώνει γκολ στη διοργάνωση σε τρία σερί παιχνίδια.

Δύο λεπτά μετά, ήρθε και η σειρά του Αντεγέμι να χτιστεί σκόρερ, κάνοντας το 0-3, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση τρίποντο για τους Βεστφαλους.

Στο β’ μέρος η Σεβίλλη αντέδρασε και μείωσε σε 1-3 με κεφαλιά του Εν-Εσίρι αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάτι καλύτερο αφού η Ντόρτμουντ διαχειρίστηκε εύκολα το υπέρ της σκορ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασε και στο 1-4 με σκόρερ τον Μπραντ (75′), ενώ είχε δοκάρι με τον Μάλεν στο 85′.

O Ιταλός διαιτητής Μαουρίτσιο Μαριάνι, έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λαμέλα, Εχτζάν, Σάλας.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας (46′ Μοντιέλ), Καρμόνα,Σάλας,Τέλες,Χορδάν(77’Ντόλμπεργκ), Γκουντέλι, Ράκιτιτς (62′ Ντιλέινι), Σούσο (46′ Λαμέλα), Εν-Νεσιρί, Ίσκο (62′ Γκόμες)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μάγερ, Μενιέ, Σούλε, Σλότερμπεκ,Γκερέιρο,Εχτζαν(85’Παπαδόπουλος), Όζκαν, Μπέλιγχαμ, Μπραντ (85′ Αζάρ), Αντεγέμι (64’Μάλεν), Μουκοκό (80′ Μοντέστ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο