fbpx

UEFA Youth League: Έμεινε αήττητος στη Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός

UEFA Youth League: Έμεινε αήττητος στη Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του UEFA Youth League σφράγισε ο Παναθηναϊκός Κ19 που ήρθε ισόπαλος 2-2 στη Σόφια με τη Σλάβια.

Οι «πράσινοι» είχαν φυσικά τελειώσει την υπόθεση πρόκριση μετά το 8-0 της Αθήνας, και αν ήταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί θα έφευγαν με τη νίκη και από τη Βουλγαρία.

Η Σλάβια προηγήθηκε στο 11’ με τον Σοράκοφ αλλά οι «πράσινοι» απάντησαν αρχικά με τον Νταμπίζα που έκανε το 1-1 στο 48’ για να γίνει το 1-2 στο 71ο λεπτό από τον Καλοσκάμη. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 80’ ο Βελίτσκοφ.

Το «τριφύλλι» που αγωνίστηκε χωρίς τους Μπιλάλ και Φρόκου, θα βρει απέναντι του στον επόμενο γύρο, μία εκ των Ζαλγκίρις και Τρέντσιν με το πρώτο ματς στη Λιθουανία να έχει τελειώσει 2-1.

Σλάβια Σόφιας (Ιβάν Ιβάνοφ): Ίλιεφ, Ντολάπτσιεφ Ν., Κόλεφ (89’ Μιχόφ), Ατανάσοφ, Ντολάπτσιεφ Π. (68’ Βελίτσκοφ), Ναϊντένοφ, Πετρόφ (57’ Ρανγκέλοφ), Ενγκουέν, Ράιτσεφ (46’ Κεχαγιόφ), Ντιμιτρόφ (68’ Στόινεφ), Σοράκοφ.

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Λίλο, Τσεβάς (75’ Κάτρης), Παυλάκης, Πιτσώτης (75’ Ποπιέλα), Προδρομίτης, Λιατίφης, Συμεωνίδης (69’ Βαγιαννίδης Α.), Καλοσκάμης (77’ Ζεϊμπέκης), Βολάκης (75’ Καλός), Λάζαρης, Νταμπίζας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο