fbpx

Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: «Τρελαίνει» κόσμο

Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: «Τρελαίνει» κόσμο

Η Μπριζ είναι ασταμάτητη στο 2ο όμιλο του Champions League και έκανε το «3 στα 3», επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0.

Ο Σογουά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 36’, ενώ ο Τζουτγκλά στο 62’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Έχασε πέναλτι ο Γκριεζμάν

Δεν σκόραρε και το πλήρωσε

Η ισπανική ομάδα απείλησε τρεις φορές μέχρι το ημίωρο με τους Μοράτα (11′, 26′) και Γκριεζμάν (18′), χωρίς να φτάσει στο γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 36′ στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων. Ο Τζουτγκλά έπαιξε το 1-2 με τον Σογουά, πέρασε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους, γύρισε στον συμπαίκτη του, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Πιο εύστοχη η Μπριζ

Στο 47′ ο Τζουτγκλά βρέθηκε απέναντι από τον Ομπλακ, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ο Ισπανός φορ έψαχνε το γκολ και το πέτυχε στο 62′ με σουτ. Η Ατλέτικο αυτή την περίοδο δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Στο 76΄κέρδισε πέναλτι (ο Νίλσεν ανέτρεψε τον Κούνια) το εκτέλεσε ο Γκριεζμάν, ο οποίος «έσπασε» το οριζόντιο δοκάρι και έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ.

Διαιτητής: Ιστβάν Κόβατς (Ρουμανία)

Κίτρινες: Οντόι, Ονιεντίκα, Σιλά, Μπιουκάναν, Ρεϊνίλντο, Σάβιτς.

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Οντόι, Μέχελε, Σιλά (89′ Σπίλερς), Μέιγερ (79′ Σόμπολ), Νίλσεν, Ονιεντίκα, Βάνακεν, Μπιουκάναν (69′ Μπαλάντα), Τζουτγκλά (86′ Νούσα), Σογουά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Μολίνα, Χιμένες (46′ Κοντογκμιά), Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε (33′ λόγω τραυμ. Κορέα), Βίτσελ, Κόκε, Καράσκο (80′ Φέλιξ), Γκριεζμάν, Μοράτα (65′ Κούνια).

Βαθμολογία (σε 3 αγ.)

Μπριζ 9

Λεβερκούζεν 3

Πόρτο 3

Ατλέτικο Μαδρ. 3

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο