fbpx

Μπαίνει στο κλαμπ των 700άρηδων ο Βαλμπουενά

Μπαίνει στο κλαμπ των 700άρηδων ο Βαλμπουενά

Τα έχει… 700 ο Ματιέ Βαλμπουενά που περιμένει πως και πως να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ για του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι απουσίες του Ολυμπιακού αλλά και οι ιδιαιτερότητες με τους παίκτες που βρίσκονται και δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή του λίστα για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, φέρνουν τον Ματιέ Βαλμπουενά ως υποψήφιο ακόμα και για την 11άδα των «ερυθρόλευκων» στο αυριανό ματς με την Καραμπάγκ.

Ακόμα και αν δεν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ο Γάλλος είναι πολύ πιθανό να περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή κάποια στιγμή, γράφοντας ακόμα μια συμμετοχή στην καριέρα του, που όμως θα είναι πολύ ξεχωριστή!

Ο 38χρονος μέσος, πρόκειται να μπει σε ένα ιδιαίτερα κλειστό κλαμπ αφού δεν είναι σύνηθες, ποδοσφαιριστής να συμπληρώνει 700 ματς στην καριέρα του!

Ο Βαλμπουενά μετρά αυτή τη στιγμή 699 επίσημες συμμετοχές στη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία με τις Μαρσέιγ, Ντιναμό Μόσχας, Λιόν, Φενέρμπαχτσε, Ολυμπιακό και εθνική Γαλλίας.

Τις περισσότερες εξ αυτών, τις έχει με τους Μασαλούς (331) ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο Ολυμπιακός με 129 και προσεχώς 130.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Ματιέ Βαλμπουενά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο:

Μαρσέιγ 331
Ολυμπιακός 129
Λιόν 76
Φενέρμπαχτσε 71
Ντιναμό Μόσχας 40
Εθνική Γαλλίας 52

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο