fbpx

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε την πρόκριση στην 4η φάση

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε την πρόκριση στην 4η φάση

Ο κυπελλούχος Φθιώτιδας Αστέρας Σταυρού προσπάθησε να ξεπεράσει τον ανώτερο σε κατηγορία και ποιότητα Αλμωπό Αριδαίας της SuperLeague 2.

Ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αναμετρηθούν οι ομάδες της Super League 2.

Η ομάδα του Αλμωπού κατάφερε αρκετά νωρίς να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Γιουκούδη στο 4΄με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Στο 23΄και ενώ η ομάδα του Σταυρού είχε ισορροπήσει κάπως τον ρυθμό και προσπαθούσε να δημιουργήσει, δέχθηκε το δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά ο Γιουκούδης από σκόρερ έγινε δημιουργός, πασάροντας στον Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε το 0-2.

Τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κύλισαν με παιχνίδι κέντρου, με τον Αστέρα να έχει κάποιες καλές ενέργειες ενώ όποτε χρειάστηκε ο Τσάμης σταμάτησε τα σουτ των ποδοσφαιριστών του Αλμωπού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, καλύτερα στο παιχνίδι μπήκε η ομάδα της Φθιώτιδας, έχοντας τη μπάλα στα πόδια της, δημιουργώντας φάσεις, τις οποίες όμως δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει. Ορισμένα κόρνερ τα οποία κέρδισε ο Αστέρας, δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί .

Στο 61΄ο Πέλκας έβγαλε σε θέση βολής με τη πάσα του τον Κολλαρά, ο οποίος από τα αριστερά έγραψε το 0-3. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για οφ-σάιντ όμως βοηθός και διατητής κατοχύρωσαν το τέρμα κανονικά.
Έπειτα ακολούθησαν αρκετές αλλαγές στο ματς, φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες με την καλύτερη να ανήκει στον Αλμωπό. Στο 80΄ ο Κέρθι δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως ο Τσάμης με εντυπωσιακό τρόπο του είπε «όχι». Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο παιχνίδι.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – 4η φάση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-3

ΓΚΟΛ: 4′ Γιουκούδης, 23′ Παπαδόπουλος, 61′ Πέλκας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: (Καραΐσκος-Σπυριδάκης): Τσάμης, Λυτάκης, Αυγουστάτος, Λάππας, Στυλιανός, Φούντας, Παρλαντζάς, Νασιακόπουλος, Νικολόπουλος, Κακκάβας, Χαντζής

Έπαιξαν επίσης οι: Κατσιούρας (51΄), Ταμπάκης (67΄), Ζαχάρης (75΄)

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Σέχου, Τσιμπουκας, Κολλαρας,Κέρθι, Πέλκας, Εππας, Γιακούδης, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο