fbpx

Γκατσίνοβιτς: «Χαρούμενος που μπήκα στην ιστορία του συλλόγου»

Γκατσίνοβιτς: «Χαρούμενος που μπήκα στην ιστορία του συλλόγου»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μπήκε στα βιβλία της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας ως ο πρώτος σκόρερ στο νέο γήπεδο και φυσικά δεν έκρυψε τη χαρά του μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα glassrpske.com για τα όσα ζει στην ΑΕΚ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

«Τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ξεχωριστά. Αυτός ο αγώνας συζητιέται εδώ και ημέρες λόγω του νέου γηπέδου, που φαίνεται υπέροχο. Είμαι στο σύλλογο για λίγο καιρό, αλλά ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ για τους οπαδούς της και πως περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην ιστορία του συλλόγου», ήταν τα λόγια του.

Για το ότι αν ένας ποδοσφαιριστής αγαπηθεί από τον κόσμο δεν χρειάζεται να κουβαλά πορτοφόλι αφού τον κερνούν πάντα, είπε:

«Χαχα! Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές πληρώνουν ένα ποτό ή μεσημεριανό γεύμα όταν σε βλέπουν σε ένα εστιατόριο. Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι με το κλαμπ.

Ευτυχώς πήγαμε στο γήπεδο με το λεωφορείο, οπότε ξεπεράσαμε τον κόσμο πιο εύκολα. Αν είχαμε πάει χωριστά θα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο