fbpx

Δεν θέλει να χάσει τον Καντέ ο Πότερ

Δεν θέλει να χάσει τον Καντέ ο Πότερ

Για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ενγκολό Καντέ μίλησε ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος ανέφερε πως δεν θα ανακατευτεί.

Η ανανέωση του Ενγκολό Καντέ στη Τσέλσι είναι ένα θέμα στην ομάδα και ο τεχνικός των «Μπλε», Γκρέιαμ Πότερ, ανέφερε πως οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ του παίχτη και της διοίκησης.

Το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ,  λήγει το καλοκαίρι και οι απαιτήσεις του είναι αρκετά υψηλές.

Στην προσπάθεια τους να φτιάξουν το ρόστερ της ομάδας οι νέοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι έχουν τον Ενγκολό Καντέ σε προτεραιότητα.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, δήλωσε ότι δεν θα ανακατευτεί καθόλου σε αυτό. Η μόνη βοήθεια που θα δώσει στον 31χρονο μέσο είναι η αγωνιστική, μετά και τον τραυματισμό του.

«Η συγκεντρωσή μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω το Καντέ να επανέλθει, ώστε να είναι διαθέσιμος για εμάς, επειδή όταν είναι στο γήπεδο έχει μεγάλη επιρροή. Τα άλλα είναι μεταξύ της διοίκησης και του παίχτη. Στόχος μου είναι να τον βοηθήσω να γίνει καλά και να απολαμβάνει ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει τόσο το καλύτερο για εμάς», ανέφερε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο