fbpx

Ολυμπιακός: Σέντερ Φορ ο Μπιέλ

Ολυμπιακός: Σέντερ Φορ ο Μπιέλ

Την Πέμπτη (5/10, 22:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμη μια μάχη στο Europa League.

Στον Ολυμπιακό όλοι κοιμούνται σε ρυθμούς  Καραμπάγκ, αφού η νίκη είναι αναγκαία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα απομακρυνθεί ο στόχος της πρόκρισης.

Ο Μίτσελ πονοκεφαλιάζει για την κορυφή της επίθεσης, αφού ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τέθηκε νοκ άουτ ως το Νοέμβριο με διάταση συνδέσμου στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου, ο  Σεντρίκ Μπακαμπού είναι εκτός λίστας, ενώ ο Χουάνγκ Ουί-Τζο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Κάπως έτσι, ο Μίτσελ βλέπει γεμάτο το απουσιολόγιο στην κορυφή της επίθεσης και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Πεπ Μπιέλ είναι το μεγάλο φαβορί για να παίξει στην θέση αυτή.

Ο Ισπανός μπορεί να έχει ως φυσική θέση το «10» και να έχει παίξει φέτος και δεξιά, ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί στην Κοπεγχάγη ως φορ και μάλιστα με την ομάδα της Δανίας στα εννιά πρώτα ματς της σεζόν είχε ως επιθετικός 6 γκολ και 3 ασίστ. Η άλλη λύση είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος-ωστόσο-προέρχεται από μακρά απουσία και δεν είναι στο 100%.

Ο Ολυμπιακός αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Καραμπάγκ , δύσκολα θα βρεθεί στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, ενώ θα μειωθούν αισθητά και οι ελπίδες ακόμη και για την τρίτη θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο