fbpx

Μπάγερν Μονάχου-Βικτόρια Πλζεν 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο

Μπάγερν Μονάχου-Βικτόρια Πλζεν 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο

Από τα… αποδυτήρια κατέκτησε το τρίποντο η Μπάγερν Μονάχου, η οποία συνέτριψε τη Βικτόρια Πλζεν με 5-0 για την τρίτη αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Champions League

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στους Τσέχους και φρόντισαν από νωρίς να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη.  Πλέον οι «Βαυαροί» έχουν εννιά βαθμούς χωρίς να έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στους ομίλους, ενώ η Πλζεν βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 1 γκολ υπέρ της και 12 παθητικό!

Με το πόδι στο γκάζι

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου θέλησαν από τα πρώτα λεπτά να δείξουν τις διαθέσεις τους και μόλις στο έβδομο λεπτό μπήκαν σε θέση οδηγού στο σκορ. Ο Σανέ ξεκίνησε την κούρσα από τα δεξιά και η ατομική ενέργεια ολοκληρώθηκε με το φοβερό σουτ από τα 20 μέτρα. Η Πλζεν θέλησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και είχε δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Μοσκέρα και Βλκανόβα.

Μανέ και Γκνάμπρι πανηγυρίζουν

Ο Νόιερ απέκρουσε την προσπάθεια του τελευταίου στο 13’ και έδωσε το έναυσμα για την επίθεση που έφερε το 2-0.  Ο Γκορέτσκα έδωσε την ασίστ και ο Γκνάρμπι με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 21’ ήταν η σειρά του Μανέ να σκοράρει, βάζοντας τέλος στην αφλογιστία 412 λεπτών και επιστρέφοντας στη λίστα των σκόρερ. 

Σαν σε προπόνηση

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, αν και οι Γερμανοί άφησαν το πόδι από το γκάζι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν προσέφεραν θέαμα στους φιλάθλους τους. Ο Σανέ λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει από το ματς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μανέ και με πλασέ πανηγύρισε το όγδοο φετινό του γκολ σε 13 εμφανίσεις ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 (50’).

Ο Σανέ σκοράρει κόντρα στην Πλζεν

Στο 59’ ο Τσούπο Μοτίνγκ κινήθηκε ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Πλζεν και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα για το 5-0 στο 59’. Στα υπόλοιπα λεπτά οι Τσέχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά και ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από την τελευταία τους αναμέτρηση με τους «Βαυαρούς» πριν από εννιά χρόνια. Πλέον η Μπάγερν μετρά 31 παιχνίδια αήττητη στους ομίλους και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο. 

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό (72’ Παβάρ), Ντε Λιχτ, Ντέιβις (46’ Στάνισιτς), Γκορέτζκα (72’ Ζάμπιτσερ), Χράφενμπερχ, Μουσιάλα (46’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Σανέ (58’ Τελ), Μανέ, Γκνάμπρι

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Τβρντον, Πέρνιτσα, Χάβελ, Χέιντα (63’ Τιγιανί), Χόλικ, Εντιαγέ, Κάλβαχ, Κόπιτς (58’ Γίρκα), Βλκανόβα (46’ Γεμέλκα), Μοσκέρα (85’ Πίλαρ), Χορί (58’ Μπάσεϊ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο