fbpx

Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 4-1: Το καθάρισε σε ένα τέταρτο

Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 4-1: Το καθάρισε σε ένα τέταρτο

Τρία γκολ και μια αποβολή μέσα σε 15 λεπτά έκριναν την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στο άδειο «Βελοντρόμ», με τους Μασσαλούς να επικρατούν 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και πήραν το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Φρανσίσκο Τρινκάο στα 50’’ από τη σέντρα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν αρχικά με τον Αλέξις Σάντσες στο 13’. Τρία λεπτά αργότερα ο Αμίν Αρίτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους Πορτογάλους, έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Αντόνιο Αντάν στο 23’. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 28’, ο Λεονάρντο Μπαλέρντι σημείωσε το τρίτο γκολ των Μασσαλών. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σανσέλ Μπεμπά στο 84’.

Οι Μασσαλοί είχαν 56% κατοχή μπάλας και 20/7 τελικές μπροστά στην αντίπαλη εστία, έναντι 6/2 των φιλοξενούμενων. Η Μαρσέιγ σημείωσε τρία γκολ σε αγώνα του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2011 και το 3-2 επί της Ντόρτμουντ. Αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Η Μαρσέιγ πανγηύρισε την πρώτο της τρίποντο στη φάση των ομίλων και παραμένει στην τετάρτη θέση της βαθμολογίας. Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας γνώρισε την πρώτη της ήττα σε τρεις αγώνες και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Διαιτητής: Ντάβιντε Μάσα (Ιταλία)

Βοηθοί: Φιλίπο Μελι (Ιταλία) Σέφανο Αλάσιο (Ιταλία)

Τέταρτος διαιτητής: Ντάβιντε Γκερσίνι (Ιταλία)

VAR: Πάολο Βαλέρι (Ιταλία), Ντάνιελ Ντοβέρι (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

ΜΑΡΣΕΙΓ: Λόπες, Μπεμπά, Μπαγί (77′ Γκιγκότ), Μπαλέρδι, Ταβάρες, Βερτού (62′ Ρονζιέ), Γκεντουζί, Κλος (33′ Καμπορέ), Αρίτ (77′ Ζέρσον), Ουντέρ (62′ Γκέιγ), Σάντσες

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Ινιάτσιο, Τζουστ (46′ Μαρσά), Ρέις, Μορίτα, Ουγκάρτε (46′ Ναζίνιο), Εσγκάιο, Σάντος (46′ Παουλίνιο), Γκονσάλβες (46′ Αλεξανδρόπουλος), Έντουαρντς (26′ Ίσραελ), Τρινκάο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο