fbpx

Κόντρα ΕΠΟ – Σούπερ Λίγκας2

Κόντρα ΕΠΟ – Σούπερ Λίγκας2

Αστείες καταστάσεις σε ένα τριτοκοσμικό πρωτάθλημα. Παρ’ ότι διανύουμε τον Οκτώβριο, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το παζλ των ομάδων που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας2.

Υπάρχει μία σημαντική εκκρεμότητα με την συμμετοχή του Αγροτικού Αστέρα ή του Πανδραμαϊκού με την ΕΠΟ να επιθυμεί να ανεβάσει και τις δύο ομάδες. Σε αυτήν την εξέλιξη αντιδρά η «μικρή’ λίγκα διότι θα πρέπει να διενεργήσει νέα κλήρωση.

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει την Πέμπτη, θ’ αποφασιστεί η άνοδος τόσο του Αγροτικού Αστέρα, όσο και του Πανδραμαϊκού στη ΣΛ2, έστω και με την αρνητική ψήφο του Λ. Λεουτσάκου. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής έχει ξεκαθαρίσει στον Τάκη Μπαλτάκο ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο στην περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας. «Το πρωτάθλημα θα γίνει με 30 ομάδες. Τελεία και παύλα. Θέλουμε ο αριθμός των ομάδων κάθε χρόνο να μειώνεται και όχι να αυξάνεται. Πρέπει να πέσουμε στις 18 ομάδες», είπε ο Λεουτσάκος στην συνεδρίαση της ΕΕΠ, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε ότι υπάρχει εντολή από τη Γενική Συνέλευση την οποία πρέπει να υλοποιήσει.

Αν υπάρξει προσφυγή είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της ΣΛ2 δύσκολα θα ξεκινήσει στις 15-16 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο