fbpx

Έτοιμος να αναλάβει Νότιγχαμ ο Μπενίτεθ

Έτοιμος να αναλάβει Νότιγχαμ ο Μπενίτεθ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε και από την Λέστερ, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και κοιτάει νέο προπονητή.

Ο Στιβ Κούπερ πέρσι, έκανε μια μαγική σεζόν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βοηθώντας την να επιστρέψει στην Premier League μετά από δεκαετίες, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καθόλου φέτος, αφού η ομάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Το ρεκόρ που μετρά στον πάγκο είναι 29-11-14, όμως η συντριβή από τη Λέστερ που οδήγησε σε πέντε σερί ήττες, έχει φέρει πιο κοντά στο να οδηγήσουν προς την έξοδο τον 42χρονο Ουαλό. Πάντως που συμβεί αυτό, ο αντικαταστάτης του φέρεται να έχει βρεθεί

Σύμφωνα με  αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι αυτό που θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή, ώστε να βοηθήσει την Νότιγχαμ να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά, μετά τον περασμένο Ιανουάριο που αποχώρησε από την Έβερτον.

Ο Ισπανός προπονητής, από το 1986 που κάθισε για πρώτη φορά στους πάγκους, έχει αναλάβει μεταξύ άλλων τις Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης και Νιούκαστλ, με αποκορύφωμα στην καριέρα του την κατάκτηση του Champions League με τους «κόκκινους» το 2005 στην Πόλη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο