fbpx

Champions League: Δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα – Πάει για το απόλυτο η Νάπολι

Champions League: Δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε Ίντερ και Μπαρτσελόνα – Πάει για το απόλυτο η Νάπολι

Η πρώτη ημέρα της τρίτης αγωνιστικής του Champions League, ξεκινά από την Γερμανία το απόγευμα της Τρίτης και τελειώνει στην Ιταλία με το ματς Ίντερ – Μπαρτσελόνα.

Δυνατές μονομαχίες επιφυλάσσει για ακόμη μια φορά  το Champions League , στο οποίο Άγιαξ και Νάπολι θα δώσουν τα πάντα για την νίκη, ενώ τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο ματς μεταξύ της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα.

Πρώτος Όμιλος

Άγιαξ – Νάπολι 22:00
Ο Άγιαξ φιλοξενεί την πρώτη Νάπολι, η οποία έχει φέρει τον όμιλο στα μέτρα της και έχει κάνει το 2/2 , και θα ψάξει το νικηφόρο σερί στην Ολλανδία.

Από την άλλη ο Άγιαξ θέλει να πανηγυρίσει εντός έδρας την νίκη και να πατήσει κορυφή, αφού μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης είναι και η Λίβερπουλ και δεν θέλει να βγει εκτός από νωρίς.

Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 22:00
Οι Κόκκινοι υποδέχονται τους Σκωτσέζους σε ένα ματς που όλα δείχνουν πως οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα θεωρητικά εύκολο βράδυ. Η ομάδα του Κλοπ ωστόσο πρέπει να δείξει προσοχή καθώς η Ρέιντζερς παρότι φαντάζει εύκολος αντίπαλος βάση της εικόνας της βαθμολογίας (έχει μηδέν βαθμούς στον όμιλο), δεν παύει να είναι μια σκληρή ομάδα που θέλει τους πρώτους της βαθμούς στο Champions League .

Δεύτερος Όμιλος

Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00
Οι Βέλγοι έχουν κάνει την έκπληξη στον όμιλο και βρίσκονται στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς έπειτα από δύο ματς και σκοπεύουν να συνεχίσουν το σερί τους απέναντι σε μια Ατλέτικο Μαδρίτης, που με την σειρά της θέλει να αποσπάσει τους βαθμούς της νίκης για να πιάσει κορυφή.

Πόρτο – Λεβερκούζεν 22:00
Η Πόρτο θα ψάξει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση καθώς έως τώρα δεν έχει καταφέρει να μαζέψει κανέναν βαθμό , ενώ η Λεβερκούζεν θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να βρεθεί στους έξι βαθμούς και να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τρίτος όμιλος:
Μπάγερν Μονάχου – Βικτώρια Πίλζεν 19:45
Οι Βαυαροί φιλοξενούν στην έδρα τους την Βικτώρια Πίλζεν, η οποία έχει μηδέν βαθμούς στον όμιλο. Οι Γερμανοί θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και να παραμείνουν αήττητοι βάζοντας τα θεμέλια για την πρώτη θέση και την πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα 22:00

Ένας ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες έχουν τρεις βαθμούς και όποια κερδίσει θα σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση και θα διώξει πίσω της την τρίτη ομάδα με διαφορά τριών βαθμών.

Ίντερ και Μπαρτσελόνα έχουν χάσει αμφότερες από την Μπάγερν Μονάχου και κυνηγούν την πρόκριση στην επόμενη φάση από την δεύτερη θέση .

Τέταρτος Όμιλος
Μαρσέιγ – Σπόρτιγκ Λισαβόνας 19:45
Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης στους 16 αφού δεν έχουν συγκεντρώσει ούτε έναν βαθμό και θέλουν πάση θυσία την νίκη κόντρα στην πρώτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που μετρά έξι βαθμούς σε δύο ματς.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τότεναμ 22:00
Στην μεταξύ τους αναμέτρηση, οποία ομάδα πάρει τους τρεις βαθμούς θέτει γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς έως τώρα μοιράζονται την δεύτερη θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο