fbpx

ΑΣ Ολυμπιακός-ΑΣΕ Δούκας 1-6: «Τρένο» οι νταμπλούχοι – Παρέσυραν και τους ερυθρόλευκους

ΑΣ Ολυμπιακός-ΑΣΕ Δούκας 1-6: «Τρένο» οι νταμπλούχοι – Παρέσυραν και τους ερυθρόλευκους

Με σπασμένα φρένα τρέχει ο ΑΣΕ Δούκας στη φετινή Stoximan Futsal Super League, καθώς κέρδισε με άνεση τον Ολυμπιακό 1-6, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, και δείχνει να μην έχει αντίπαλο.

Οι περσινοί νταμπλούχοι δε δυσκολεύτηκαν σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης, απέναντι στους Πειραιώτες, μιας και από νωρίς είχαν αποκτήσει απόσταση ασφαλείας, για ένα να φτάσουν “ξεκούραστα” στις 2 νίκες σε 2 παιχνίδια.

Με την ομάδα του Σταύρου Ράπτη να συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, μιας και ζευγάρωσε τις ήττες της στο πρωτάθλημα.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους τυπικά φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξαν τον λογαριασμό με τον Πέδρο, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Σεΐτι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν, στη συνέχεια, με τον Κυριακίδη, στο 16ο λεπτό, αλλά αυτή ήταν και η μοναδική αντίσταση τους στο “τρένο” του Δούκα, που απάντησε 2 λεπτά μετά με γκολ Φλώρου για το 3-1, που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς, πετυχαίνοντας 2 ακόμα καθοριστικά τέρματα, σε διάστημα 5 λεπτών, με τους Κοντογεώργη και Πέδρο (ξανά), για το 1-5.

Για να γράψει τον επίλογο, και το τελικό σκορ, ο Κοντογεώργης και πάλι, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στους μπλε, που συνεχίζουν να προελαύνουν σε κάθε αγωνιστική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο