fbpx

Άγιαξ-Νάπολι 1-6: Τον διέσυρε στο σπίτι του

Άγιαξ-Νάπολι 1-6: Τον διέσυρε στο σπίτι του

Η Νάπολι αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να συντρίψει τον Άγιαξ στην έδρα του με 6-1 και να διατηρήσει το απόλυτο στον Α΄ Όμιλο μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του Champions League.  

Ο Κούντους έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά το σύνολο του Σπαλέτι ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση χάρη στα τέρματα των Ρασπαντόρι (18’, 47’), Ντι Λορέντζο(33’), Ζιελίνσκι (45’), Κβαρατσκέλια (63’) και Σιμεόνε (81’)

Ολική επαναφορά

Η Νάπολι έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο Άγιαξήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Κούντους στάθηκε τυχερός στο ένατο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πανηγυρίζοντας το τρίτο του γκολ στη φετινή διοργάνωση, καθώς έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. تعليم لعبة بوكر

Οι Ιταλοί με ασφυχτική πίεση στη μεσαία γραμμή ανάγκαζαν τους παίκτες του «Αίαντα» σε πολλά λάθη, τα οποία τους στοίχισαν. Ο Ρασπαντόρι στο 18΄ με εκπληκτική κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, ενώ ο Ντι Λορέντζο με τον ίδιο τρόπο στο 33’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο 40΄ ο Ζιελίνσκι έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο στις καθυστερήσεις δεν λάθεψε και έστειλε τη Νάπολι στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. 

Από τα αποδυτήρια…

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, ξεκίνησε το δεύτερο. Τα λάθη στην ολλανδική άμυνα συνεχίστηκαν και ο Ρασπαντόνι με πλασέ στην κίνηση στο 47’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. تعليم البوكر Η Νάπολι δεν σταμάτησε εκεί και στο 63’ ο Κβαρατσκέλια βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-5 και αμέσως μετά πήγε στον πάγκο για να ξεκουραστεί. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον «Αίαντα», καθώς ο Τάντιτς πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 73’ αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασαν στην επίτευξη και έκτου τέρματος με τον Σιμεόνε στο 81’ .

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεξιέ (Γαλλία)

Κόκκινη: Τάντιτς (73′)

Κίτρινες: Κούντους, Τάντιτς – Ρασπαντόρι

ΑΓΙΑΞ: Πάσφεερ, Ρενσχ (84′ Μπας), Τίμπερ (80′ Γκρίλιτς), Μπάσεϊ, Μπλιντ, Άλβαρες, Τέιλορ (72′ Κλάασεν), Τάντιτς, Μπέρχαουζ (72′ Μπρόμπεϊ), Μπέρχβαϊν, Κουντούς

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο (84′ Τζανόλι), Κιμ, Ραχμάνι, Ολιβέρα, Ζαμπό Ανγκισά, Λομπότκα (80′ Γκαετάνο), Ζιελίνσκι (56′ Εντομπελέ), Λοσάνο, Ρασπαντόρι (64′ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (64′ Έλμας)

Βαθμολογία (σε 3 αγ.)

Νάπολι 9

Λίβερπουλ 6

Άγιαξ 3

Ρέιντζερς 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο