fbpx

Στάικος: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας»

Στάικος: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας»

Ο Θανάσης Στάικος ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα για τη βαριά ήττα 4-1 από τον Παναιτωλικό.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα δυο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων, τα οποία έκανα δύσκολο το έργο της ομάδας του. Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει να βελτιωθεί η κακή ψυχολογία των παικτών του, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες άμεσα.

Χαρακτηριστικά, ο Στάικος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μία βαριά ήττα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά προσπάθησαν, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και εμείς πληρώσαμε κάθε υποψία ευκαιρίας του αντιπάλου. Όταν χάνουμε με 1-4, μπορούμε να πούμε μόνο ένα συγγνώμη, από εκεί και πέρα τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο και θεωρώ ότι έχουν μέλλον.

Είχαμε την υπεροχή και ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός πέτυχε γρήγορα δύο γκολ χωρίς να είχε απειλήσει, μετά διαχειριζόταν το παιχνίδι με κλειστά τις γραμμές και με αντεπιθέσεις, όπως βρήκε αυτή για το τέταρτο γκολ.

Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, το ξεκίνημα μας έφερε σε κακή ψυχολογία, πιστεύω πραγματικά ότι στο τέλος οι παίκτες θα δείξουν αυτό που αξίζουν και η ομάδα θα αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο